Moj profil

Top 10 najcool recepata…

Svih ovih godina vrijedno ste unosili svoje recepte, zdušno isprobavali i recepte drugih korisnika i sve to evidentirali i slikom i rječju. Mi vam zato donosimo top 10 najcoolkorisničkih recepata prema vašem izboru objavljenih u protekle četiri godine.

Dragi naši, ne znamo jeste li svjesni, nama u Uredništvu se to čini nevjerojatno, ali već je prošlo sedam godina otkako je naša draga Coolinarika po prvi puta ugledala svjetlo dana (dobro, nećemo cjepidlačiti, to će biti za koji dan, točnije 26. studenoga). Dakle, ne samo da je prohodala, nego je i dovoljno odrasla da sama krene u školu. :)

Tim povodom, osim torte sa sedam svjećica, sprema se još iznenađenja. Coolka će zasjati, ne samo novim make up-om, nego će se moći podičiti i mnogim totalno cool funkcionalnostima. Ma bit će tu još puno toga lijepog i dobrog, što će definitivno potvrditi da je naša dama sretno odrasla, i da zna i može pružiti još mnogo toga svim svojim vjernim Coolinaričarima.

Bilo je tu svega, i smijeha i suza, i uspjelih i neuspjelih jela, ali najbitnije je da ste na Coolki proveli lijepe trenutke.

No vratimo se mi naslovu naše teme - receptima. Svih ovih godina vrijedno ste ih unosili. A ne samo to, vrlo zdušno ste isprobavali i recepte drugih korisnika i sve to evidentirali i slikom i riječju. Neki su vas odmah oborili s nogu, neke ste mijenjali i nadopunjavali po svom ukusu, a u nekima se niste našli. Bilo je tu svega, i smijeha i suza, i uspjelih i neuspjelih jela, ali najbitnije je da ste na Coolki proveli lijepe trenutke (što znamo pouzdano iz vaših pisama, slika i komentara :), prenosili si razne ideje, educirali jedni druge, inspirirali se, nadopunjavali međusobno i tako rasli i stasali u prave kulinarske majstore.

A da ne bi ispalo da nismo primijetili da imate neke svoje favorite, pratili smo vaše recepte, bavili se prilično kompliciranim mjerenjima i statistikama kako bi ih na kraju, prema određenim kriterijima (koje ćemo u vrlo bliskoj budućnosti zvati faktorom coolnosti što uključuje komentiranje, tagiranje, isprobavanje, fotkanje, omiljenost i još neke tajne mirišljave sastojke ;) mogli i izdvojiti.

U svjetlu toga donosimo vam jedan zanimljiv top 10. Radi se o najcool korisničkim receptima prema vašem IZBORU koji su objavljeni u protekle četiri godine. Možda se pitate, zašto ne u svih sedam godina, to je zbog toga što je u prve tri (dok smo se još učili hodati ;) bilo vrlo, vrlo malo vaših osobnih kulinarskih uradaka. Pravi boom recepata započinje 2007. godine, pa i mi krećemo odatle.
Polijećemo. Spremni?

U 2007., 2008. i 2010. podjednako su bili zastupljeni i slani i slatki recepti, dok je 2009. bila većinski slatka.  

2007.

  1. Crnac bez jajaby Medo22
  2. Kvrgušaby MiraLi
  3. Pekarske kifleby mignonne
  4. Enchiladas Mexicanasby angie007
  5. Kremisimo kockeby blazenkap
  6. Razlijevakby MiraLi
  7. Kroasani by mignonne
  8. Ledeni vjetarby ptea
  9. Kinder Pinguinićby -Violet-Love-
  10. Super brze kiflice by ptea

2008.

  1. Basa-lički sir by foodfan
  2. Hamburger peciva by Milicza
  3. Pečeni krumpirby tnova
  4. Milk kockeby vanylica
  5. Bounty čokoladice ili minjoniby vanylica
  6. Čajna kruh by Pavloska
  7. Punjene paprike moje mameby Milicza
  8. Perfektno pohana piletinaby branka-
  9. Karamel pita by monchislava
  10. Griz uzitak by notsoevil

2009.

  1. Kinder milch schnitte by sandra5
  2. Bačoko!by mmmary
  3. Ruski "Medovik"by BADRUBULDURA
  4. Stracciatellina by netherland
  5. Domaci Munchmallowby arona78
  6. Milijun komadaby plava-tacna
  7. Čoko-ludićibymmmary
  8. Mliječne putar štangice by Milicza
  9. Šareni slani rolat by miaiva
  10. Domaci burek kao iz pekare by maja78

2010.

  1. Pizza tijestoby arasic
  2. Džemi ladyby darwina
  3. Sladoled torta by dianamakarska
  4. Lažna punjena paprikaby sandra5
  5. Milka tortaby Pomoravka
  6. Pekarske kifle po orginalnom receptuby dzana71
  7. Polpete od tikvica by unikatica
  8. Torta, a nema grama brašna!!!by todebo
  9. Fantazija od punjenih tikvicaby sssiena
  10. Francuski topli sendvičiby BABILU

Ako se i niste našli među ovih top 10 recepata, nema razloga za nezadovoljstvo. Možda je baš neki od spomenutih recepata obogatio vašu kulinarsku zbirku ili vas proslavio kao vrsnog kuhara/icu. A možda je došlo vrijeme da neke od njih isprobate i sami se uvjerite zašto su na popisu ili da pak iz rukava izvadite neki svoj, omiljeni, dugo čuvani recept i vidite kakvu će popularnost steći. Moguće je da se iduće godine i on nađe na nekoj sličnoj top-ljestvici. I ma što god dalje odlučili i napravili, želimo vam ugodno druženje na Coolki i dobar tek!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.