Moj profil
Cool chef mjeseca srpnja - LuLi
Cool chef mjeseca srpnja - LuLi

Cool chef mjeseca srpnja - LuLi

20.8.2015.coolinarika

Otkačena Trogiranka (porijeklom iz Varaždina) vedrog pogleda na svijet, privlači pažnju svojim receptima, sa stalnom pozivnicom na isprobavanje.

Trebate li recept koji ćete nekome preporučiti za isprobavanje, uputite se u istraživanje zbirke naše LuLi. Ova čistokrvna Varaždinka udata za Dalmatinca ;) s dva sinčića s nama je još od 2009. godine. Dobro organizirana LuLi stigne isprobavati i mnoštvo vaših recepata, ali isto tako i zahvaliti na svakom vašem isprobavanju njezinih.

shimmer fallback

LuLi je oduvijek imala smisla za postavljanje scene, a njezine fotke iz dana u dan postajale su sve bolje. Već je svojom prvom fotografijom (koja je bila prije njih preko 4000) najavljivala razigran karakter, vesele slike i odlična jela. Njoj ni kasnije ne ponestaje smisla za humor, kao ni hrabrosti i odvažnosti u kuhanju i isprobavanju novih, nekonvencionalnih jela. Još od svoje prve fotke dana redovito zasjeda na taj tron. Većina njezinih fotografija su slastice, no tu i tamo zaluta koji dobar dalmatinski rižoto ;)  ili mariniranii inćuni.

shimmer fallback

Svakako probajte:

shimmer fallback

Ali osim u fotografiranju i kuhanju, okušala se naša Luli i u pisanju blogova i slaganju Coolerica, sudjelovala i u raznim događajima i grupama. Uživajte u njezinom profinjenom izboru recepata i u živopisnim, životnim temama.

shimmer fallback

Za sebe kaže da lijena ;) za raditi knedle, a kad ju pitate što bi popila – pa ne bi odbila ništa. Čajevima je uspješno zamijenila kavu i nije joj bitno od čega je i je li topao ili hladan, voćni ili neki drugi, bitno da nema šećera. Priznaje da mužu ponekad podvaljuje pire s keljom, a životni moto joj je uživati i živjeti punim plućima i u teškim trenucima vidjeti svjetlo.

shimmer fallback

S obzirom da navala Coolinaričara na isprobavanje njenih recepata ne jenjava, ne preostaje nam drugo nego pozvati sve one koji još nisu da pronađu nešto njeno što bi voljeli isprobati. A njoj šaljemo sve čestitke!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.