Moj profil
Cool Chef mjeseca srpnja – BARBARA26
Cool Chef mjeseca srpnja – BARBARA26

Cool Chef mjeseca srpnja – BARBARA26

17.8.2014.coolinarika

Barbaru26 hvale svi oni koji traže brzo i jednostavno - recepte za mlade, neiskusne i zaposlene, a nadasve vrijedne domaćice, bez puno komplikacija, a izvrsno.

Oni koji u Vinkovcima znaju gdje živi Barbara26 odgovorno tvrde da otamo uvijek nešto fino miriše. Nikakvo čudo, jer mnogobrojnu obitelj treba nahraniti, a kad ih jednom naviknete na fino, teško će se opet vratiti na staro. Srećom, i brzinsko kuhanje za Barbaru je zapravo odmaranje, a još kad tome dodate činjenicu da joj pećnica vani, onda ju zapravo baš i briga za vrućinu. Njezini obožavaju ćufte, a čak i kad im se prohtije grah, a vani žega - nema veze,  klima radi i bez suhog mesa će biti ;).

Barbara tvrdi da otkako je na Coolki rijetko se sjeti svojih starih recepata jer je stalno nešto novo u igri, što je njoj super! No za neke od vas ona je sunce na prozorčiću jer izvlači recepte za koje već dugo niste čuli. Jednako tako ju hvale i oni koji žele brzo i jednostavno - recepte za mlade, neiskusne i zaposlene, a nadasve vrijedne domaćice, bez puno komplikacija, a izvrsno. I to je ono što se traži!


Šali se da ovdje "prepisuje" ko u školi (čitaj: vjerno isprobava zanimljive recepte), a tu je da nauči nešto novo i isproba fina jela. I oduševljava se onim što vidi, ali kako je toga naravno mnogo, još uvijek toliko toga čeka na isprobavanje. No zato se s njom rado susrećete u njezinoj galeriji dok vješate svoje sličice isprobanih joj jela, a pod njezinim receptima vodite konstruktivne rasprave o svojim kulinarskim potezima i odlukama. No naravno da nije sve ostalo na virtualnom: makar i samo trenutak slobodnog vremena u Puli ili Varaždinu rado će odvojiti za svoje cool prijatelje. Trudi se imati vremena i za svoje najdraže, a isto tako se trudi ne biti rob tom istom vremenu...


Kreativna Barbara podučila nas je još kako napraviti anđelčiće od tjestenine ili jute i papira, buket od suhog lišća, a voli i papirnate ružice. Mnoga popodneva u veselom društvu upotpunjena su njeni prijedlozima rođendanskih igara, a sve ljubitelje pasa razveselila svojim kolačima za pse. Rado ste isprobavali i njezine prijedloge lijekova iz narodne medicine: Anti trigliceridi - limun i celer i Smanjenje masnoće u krvi.


Svakako isprobajte:


Barbari je najveći uspjeh kad su njezini ukućani zadovoljni. A u zadnje vrijeme je to često tako, jer je puno isprobanih recepata sa ovih stranica. Zasigurno joj se više ne događaju početničke greške kad je kao mala u osnovnoj školi podgrijavala grah. Staviš podgrijavati grah i odeš u školu ;)

Sve čestitke!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.