Moj profil
Cool chef mjeseca siječnja - radilica
Cool chef mjeseca siječnja - radilica

Cool chef mjeseca siječnja - radilica

S receptima koji uzrokuju pomutnju i slikama koje vas tjeraju na isprobavanje stvorila je brojne pratitelje i poklonike svojih delicija.

Radilica je među rijetkim autorima čiji recepti kad se pojave uzrokuju pomutnju na Coolki! I nakon prvog isprobavanja sigurno ih radite opet, radosni što ste otkrili i isprobali dobre recepte, jer rezultat je okus koji je teško postići sa sličnim jelima s kojima se ima posla satima. Primjerice, samo njezine torte imaju cijeli svoj klub poklonika i isprobavatelja, a slike vas uvijek oduševe.

Žuti kolač sa višnjama - SnezanaBG

Srećni Mladenci

Po profesiji medicinska sestra, do svoje 27. godine živjela je u Srbiji, a od 2011. godine gradi novi život u Kanadi. Trenutno zvanje joj je "Chocolate Connoisseur", iliti "Poznavalac Čokolade". Radi u jednoj od vodećih čokolaterija u Kanadi. Za sebe kaže da je vječiti student, a želja joj je i u inozemstvu nastaviti sa svojom strukom. Voli putovanja, izazove, fotografiju prirode i hrane. Velika strast joj je pečenje kolača i torti te dekoriranje slastica. I zato kad vidi čokoladne avanture kakve i Coolinaričari izvode, ozbiljno razmišlja da spakira kofere i preseli se bliže starom kontinentu ili krene s viljuškom prema monitoru. Voli zumirane fotke, jer gotovo da može preko ekrana osjetiti i miris i ukus.

Ruski Medenjaci sa kafom (Pryaniki)

Čoko keksi - Od Slatkoga Slađe

Voli pročitati dobru knjigu uz šalicu turske kave ili čaja, i osim toga je velika spavalica. Za savršeno jutro nema joj ništa bolje od tek pečenih muffina i šalice kave i tek ubrane mirišljave ruže. Priznaje da je totalni ovisnik o cheesecakeu, i zato sir u kolačima kod nje uvijek prolazi. Mami ju pečenje pita s jabukama, kruškama i borovnicama. Sarmu bi mogla jesti svaki dan, ali radi pun lonac tek jednom godišnje, a s dizanim tijestom ohrabrila se nakon što je prvi put napravila i isprobala cimet rolnice. Svekrva joj je Mađarica i zaista je isprobala gotovo svako moguće mađarsko jelo. Ali zato nije veliki ljubitelj rahatluka, đumbira (osim kada su u pitanju medenjaci ili drugi kolačići s gomilom začina), za cvjetaču nije pred par godina ni u ludilu mislila da će joj biti dio jelovnika, a kolači od oka joj ne uspijevaju.

Granola

Krambl (Crumble) sa borovnicama za Dvoje

Svakako probajte:

Izuzetno je ponosna kad za svoje prijedloge dobije visoke ocjene najmlađih isprobavača, i za nju nema ništa ljepše nego kad čuje pozitivne dojmove od svih vas. Za sva isprobavanja i ostavljene komentare šalje vam veliku zahvalu.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.