Moj profil
Image
Cool Chef
Srbija

Ljubav prema kulinarstvu  nasledila sam od bake i mame, kao i većinu recepata koje sam podelila sa vama.  Od malena sam volela da pomažem u kuhinji,  posebno kad se nešto mesi,  a to i danas volim više od kuvanja.  Za mene spremanje hrane kao i fotografisanje u kuhinji je umetnost, način izražavanja kreativnosti,  i to je veoma posebno i nimalo lako.  Takodje volim da fotografišem cveće,  detalje u prirodi i da ih ponekada ukrasim svojim stihovima.
Završila sam turizam na PMF-u u Beogradu,  nešto kratko radila u turizmu,  90-ih...  Ali u to vreme počele su sa radom prve videoteke i igrom slučaja sam zalutala u filmske vode...to mi je postala profesija i ljubav. Otvorila sam svoju radnju pre 21 godinu. 

Volim da se bavim i baštovanstvom,  imam lepo dvorište,  ja ga zovem zeleno jer  ima  preko 50 tuja i  pravi je odmor za oči i dušu. Imam ruže,  jesenje hrizanteme, lavandu, pampas travu, japansko drvo. Imam i terijera koji to sve zaliva i okopava :)   Svakog proleća ukrasim terasu nekim sezonskim cvećem, obično crvenim.
Ne volim  savremenu tehnologiju,  ali ovo je ipak  način da se družimo,  tako sam preko svojih interesovanja i dosta uloženog rada i ljubavi  upoznala sve vas širom sveta i to je neprocenjiva vrednost. 

 

 

Kada prestanes da trazis, nasao si, kada prestanes da lutas – stigao si.