Moj profil
Image
Hrvatska

Već od malih nogu moji su prstići bili više u bakinoj i maminoj kuhinji, nego sa sestrama među igračkama i dječjem svijetu. To ne znači da se nisam voljela igrati, ali između igre i kuhinje, ja sam birala kuhinju i bakine recepte.

I sada, dok sjedim u studentskoj menzi i jedem nešto na brzinu, sjećam se tih prekrasnih dana koje sam provodila sa svojom bakom i majkom.

Živim sa svojom velikom obitelji u Zagrebu gdje i studiram. Vrijeme provodim čitajući, proučavajući glazbu i njezine pripadnike, putujući, volontirajući i družeći se sa svojim prijateljima i prekrasnim psima. Osim ljudi i svojih pasa koje volim,  veliku ulogu u mom životu ima muzika i hrana. Ja sam ona koja zagovara poznatu izreku: Muzika je uvijek bila hrana ljubavi, a ljubav je hrana za muziku. Osim što u to vjerujem, vjerujem da to sve treba upotpuniti i dobrom hranom. Jednostavno obožavam se opustiti uz dobru muziku i dobru hranu. To su moje najveće radosti

Jako sam radoznala, intuitivna, nepopravljiva romantičarka, puna elana i spremna  za svaku novu priliku. Vjerujem u ljubav i karmu. Svijet gledam kroz osjećaje, što se ponekad ne pokaže dobrim, ali to sam ja.

Najviše volim jesti bakine knedle sa šljivama...mmmmm... to je moja hrana za dušu...

http://www.youtube.com/watch?v=OPXU33iquDE