Moj profil

Cool Chef mjeseca ožujka – Lilest

Iako je krenula sramežljivo, broj objavljenih recepata do sad prelazi nekoliko stotina, a od njezinog neizmjernog strpljenja u objašnjavanju svi profitiramo.

Krenula je sramežljivo, opisujući svoje uratke kao blijede kopije vaših. No već tada je obećala da ima puno lijepih recepata i da će se potruditi. Iako je na stranici od 2012. godine, Lilest to nije spriječilo da s nama podijeli već preko 400-tinjak recepata.

Najdraža joj je juha od rajčice i mrkve ili pak paradajz čorba s ječmom, jer joj meso ni inače nije nužno potrebno. Kad je riječ o pečenoj purici, kod nje je uglavnom s krumpirom, jer njezini ne ljube mlince. Ali zato je mlađem uporno stavlja na tanjur varivo od mahunarki, pa kad mu je dosadila, jednom je pojeo. I svaki put nakon toga 🙂. Nekoć je bježala od izrade princes krafni, a danas ih joj je lakše napraviti nego rolice oko kojih ima puno više posla. No da ne bi bilo kakve sumnje, ona isprobava i vaše recepte, ali i vi njezine 😉 dapače, čak joj i posvećujete svoje 😉.

Svakako isprobajte: 

Ponosna je na tradicionalne recepte. Hrabro je krenula u potragu za, u velo tajne zavijen, recept o Bračkoj torti,  a i administrator je grupe Autohtoni recepti. Želja joj je skupiti sve naše prelijepe autohtone torte na jedno mjesto.

Jagode u čokoladi

Tortice od oraha


Kititi se tuđim perjem nikad nije bio njezin stil. Upravo zato je zahvalila Ruži123 što joj je poslala puno svojih slika kojima je Lilest ukrasila svoje recepte. Ovim neobičnim potezom korisnice su pokazale svoju povezanost i spremnost na pomaganje, a otvorene karte oduševile su i one najglasnije među vama ;). Svi volimo iskrenost.

Fažol na salatu

Prilog od graška



No priznaje da za dekoriranje nema strpljenja. Ali zato ima strpljenja dodatno objašnjavati svoje recepte kako biste bili 100% zadovoljni izradom - gdje smanjiti temperaturu, koliko tući ili miksati ili kako što zakamuflirati ;), kako ukrasiti jagode, palačinke i kako očistiti šipak.

Ako vam nečeg nestane, rado će vam napraviti duplo, a kako su njezini dječaci već momci, slobodno vrijeme voli provesti ovdje u potrazi za nečim novim. Raduje ju što njezine recepte birate kad ugošćujete nekog vama važnog, a nas raduje uvijek nova ponuda na njezinom profilu!

Sve čestitke!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.