Moj profil

Cool Chef mjeseca svibnja – BiserkO

Titula Cool Chefa ovoga puta leti preko "bare". Vrijednim unosom kreativnih recepata i slika BiserkO je zaslužila da upravo ona bude nositelj titule sljedećih mjesec dana.


Kao što je i sama izjavila nije ljubitelj mesa, ali zato njenu zbirku recepata čine brojna druga jela i napici (ali naravno, ima i nekoliko mesnih jela!). Seriju "funkcionalnih" napitaka zasigurno ste već zamijetili, a možda i isprobali (za buđenje tu je Cocktail s paprikom, za detoksikaciju Detox specijal, za osvježenje Triple Merry-berry smoothie...). Zamamni su na prvi pogled jer osim privlačnih, osvježavajućih sastojaka za potpuni je užitak važno i besprijekorno serviranje.

Osim serije napitaka BiserkO iskazala se i serijom krušnih recepata (Country bread, Kruh potica, Kruh sedam sjemenaka, Kruh s kupusovim listom, Kruh "narodni vez", Kruh list...), ali i tartova (Mexico tart, Tart s breskvama, Tart s kruskama, Cokoladni crveni orange tart, Tart s pecan orasima...).

Njeni recepte mame izgledom i izazivaju ljubav na prvi pogled 🙂 Nemate li inspiraciju za male zalogajčiće, isprobajte Mrkva-curetina "sushi" ili možda Negimaki.

Inspirirana vašim receptima ona ih isprobava i daje svoj završni "touch" - Corn chowder, Limun torta, Foodfan pecivo, Kruh s čajem (menta).

Komentira, tagira, pomaže savjetima korisnicima, a nadamo se da ćemo je imati prilike i uživo upoznati na nekom od sljedećih cool okupljanja. A do tada, priželjkujemo još kreativnih recepata i slika 🙂

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.