Moj profil
Cool Chef mjeseca rujna – unikatica
Cool Chef mjeseca rujna – unikatica

Cool Chef mjeseca rujna – unikatica

19.10.2014.coolinarika

S mnoštvom predivnih recepata, prelijepih fotki, umjerena, a uvijek prisutna, jedna je od onih čije recepte i bez čitanja odmah spremate u omiljene!

Svi oni koji već dugo očekuju krunidbu naše unikatice, napokon dolaze na svoje. Iščekivanju je kraj, a naša unikatna unikatica može primiti zasluženo priznanje. S mnoštvom predivnih recepata, prelijepih fotki, umjerena, a uvijek prisutna, jedna je od onih čije recepte odmah spremate u omiljene, i bez čitanja! U nju polažete potpuno povjerenje, a pomaže vam i opsežnim savjetima u komentarima, i uvijek uz ohrabrenje da ne sumnja da ćete vi to bez problema svladati.

shimmer fallback
shimmer fallback


Od njezinih recepata posuđujete dijelove, bilo kreme ili biskvite i kreirate svoje novitete, a novi korisnici se za svoja prva isprobavanja odlučuju upravo za njezina jela. Među receptima dana završavaju uglavnom njene jednostavne kreacije, a vi ih pozdravljate kao nove bisere iz njezine kuhinje.

shimmer fallback
shimmer fallback


Najradije kuha sezonsku hranu, ribu i morske plodove, voli sve vrste pesta, kremaste prozračne kremšnite pune mjehurića, a kad joj stigne pošiljka tikvica iz njenog vrta, samo traži ideje gdje da ih utroši. Purica s mlincima najfinija joj je kod njezine mame. Pokušava ju kopirati, ali joj još ni jednom nije bila tako fina. Zasigurno zato jer joj nedostaje peć na drva i domaća purica. Možda zato kad doma pristavi peći pile i zamijesi malo mlinaca, djeca (dvije mrvice – starija kćer i mlađi sin) misle da je neki praznik, jer to obožavaju jesti. Za kompletan užitak nedostaje još samo kupus salata ;)

shimmer fallback
shimmer fallback

 Svakako isprobajte:

shimmer fallback
shimmer fallback


Za nju su tragedije samo stepenice na putu do savršenstva. Kad će ono doći, to je pitanje ;) No zato se ona trudi, svaki dan ispočetka, pa kad ostari napisat će memoare. Do tada samo skuplja materijal :)

Iznimno je ponosna na vaše prelijepe slike koje završavaju u njezinoj galeriji, i naročito joj je drago kad primjerice u moru prekrasnih recepata za torte, baš njezinu smatrate jednom od najboljih i ona vam posluži za novu inspiraciju. Život ju nosi iz Švicarske 3 puta godišnje u Zadar i barem 2 puta godišnje u Vinkovce, pa svi oni koji ju žele uhvatiti, tempirajte se! Ali zato ona voli pogledati slike sa svih drugih druženja, a u najnovijoj euforiji daskanja lijepo joj je bilo družiti se s vama, dijeliti iskrena mišljenja, prihvaćati tuđe savjete i sudjelovati u pravom timskom radu.

Velike čestitke na dosadašnjem i budućem radu!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.