Moj profil
Cool Chef mjeseca prosinca – suzyca
Cool Chef mjeseca prosinca – suzyca

Cool Chef mjeseca prosinca – suzyca

Tradicionalna jela i fini pekarski proizvodi popraćeni prelijepim fotografijama zapinju za oko i privlače na isprobavanje!

Srcem i dušom Nišanka, suzyca je s nama već gotovo pet godina. Ljubiteljica dobre knjige, uvijek je za dobru glazbu, a za Coolku – non-stop 🙂. Kuhinja joj je mjesto za bijeg od stvarnosti, a kuha uglavnom tradicionalna jela, uz poneku novotariju. Tvrdi da ih njezina dva momka, njezine dvije ljubavi, baš i ne vole, ali jedu :)… Kod nje se najčešće pripremaju pite, štrudle s makom i orasima, razne torte i kolači. Pekarica suzyca dobro se snalazi i s raznim vrstama tijesta, a peciva i kroasani najčešće se moraju pripremati i u dvije ture.

Svakako preporučujemo:

Gotovo da ni ne prođe dan da nam neka slika suzyce ne zapne za oko, pa ukoliko želite guštati u lijepim fotkama, ne samo hrane i namirnica, svakako prolistajte njezin album. Prave seanse odvijaju se uz svjetlo pokraj prozora, a suzyca zna da kad su boje jače, i slika je ljepša.

Njezini kulinarski uspjesi svakim su danom sve veći, dok naravno neuspjeha, uvijek ima, ali sve manje 😉. Vama će rado odgovoriti na sve nedoumice oko njezinih recepata, i naravno pomoći u pripremi, a posebno joj je drago kad joj ukazujete povjerenje svojim isprobavanjem. Neprocjenjivo je imati dobre prijatelje kao što ih ona ima, a nama je neprocjenjivo imati ovakvog kulinarskog majstora 🙂! Sve čestitke!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.