Moj profil

Cool Chef mjeseca rujna – Broccoli

Pogledate li njegove recepte vidjet ćete torte, torte i opet torte, pa je vjerojatno kao što je i sam napisao u prošlom životu bio torta. Predstavljamo Broccolija

!


Nakon Mede22 još jedan "pravi kuhar" postao je Cool Chef. Pogledate li njegove recepte vidjet ćete torte, torte i opet torte, pa je vjerojatno kao što je i sam napisao u prošlom životu bio torta. Ma, ne, šala mala nema Broccoli samo torte, tu su i brojni kolači, hladna predjela za party druženja, ali i topla jela.

Ali opet najveći naglasak je ipak na slasticama koje ukrašava s posebnom pažnjom i ideja mu očito ne nedostaje. Pravi je majstor u pripremi marcipana, dekoracija od marcipana, ali i čokolade. Mozart i Sissi kugle izgledaju kao da su upravo izašle iz tvornice marcipana i čokolade - još da ih možemo isprobati, mmm...

Obzirom na kompleksnost većine recepata Broccoli mnoge od njih slika u fazama pripreme, pa time jasnije dočarava kako je zapravo nastala pojedina slastica. Kako još nema vlastitu slastičarnicu, izjavio je da je Coolinarika zasada njegova "poslastičarnica" i baš smo sretni da je s nama odlučio podijeliti svoje uspjehe 🙂

Kad je počeo unositi recepte nije pisao po koracima, pa je preglednost bila slabija, ali ubrzo je to savladao, a od nedavno je počeo i koristiti skraćivanje linka, pa sada njegovi recepti doista izgledaju super pregledno. Bravo!!!

Tu su naravno i slike koje zapravo i prve vidimo kod unosa novog recepta, pa već gotovo i bez otvaranja recepta možemo pogoditi tko mu je autor 🙂 Oduševljenost Coolinaričara Broccolijevim receptima vidi se iz brojnih komentara i pohvala koje dobiva za svaki uneseni recept i sliku.

Zelenim pudingom ostala je oduševljena Performita jer je dobila ideju za svemirski puding (a dobro već znate da ona voli boje!). Kao čestitku Performiti na tituli Cool Chefice Broccoli je pripremio Muffinse sa prezlama i originalno ih ukrasio.

Za Božić se već počeo pripremati pa nas je već počastio s nekoliko recepata - Praznična krem torta, Čoko-marcipan pločice i Brauner medenjaci, Glitter keksi s anisom.

I za sve koji još nisu otkrili znajte da se Klubu Coolinarike odnedavno pridružila i Broccolijeva sestra Lana- koja je oduševljena njegovim kreacijama. Ponosna sestra otkrila nam je kako je Broccoli još od malih nogu volio boraviti u kuhinji.

Broccoliju želimo puno uspjeha u daljnjem radu i da u skoroj budućnosti ostvari svoj san i otvori slastičarnicu u kojoj će svi moći isprobati njegove slastice!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.