Moj profil

Cool Chef mjeseca siječnja – sanjass01

Komunikativna Sanja veliki je ljubitelj začina i njihovih aromatičnih kombinacija, a ideje za svoje recepte nalazi na televiziji i internetu, dodajući im onaj svoj posebni dodir.

sanjass01 pripadnica je naših "jakih snaga" u plavim uniformama, majka preslatkog dječaka koji ju prati na avataru i jedne djevojčice. Inače je porijeklom iz Vinkovaca, a sada živi u Rijeci. Kod nje se oduvijek kuha povrće, mahunarke i meso. Pečenje domaćeg kruha naslijedila je od mame, torte i kolače smatra svojim kulinarskim uspjehom, a kad joj nešto i ne uspije pokušat će vas šarmirati nečim suhomesnatim ;). Otkriva nam i da ima problema s "vatrenom vodicom" pa onda kod nje puno bolje prolaze likeri, a obožava i slane grickalice.


Veliki je obožavatelj aromatičnog čaja, dok joj primjerice grožđe izabela, smokve, suhe smokve i šljive daju savršenu kombinaciju okusa. Kreativne kompilacije svojih i vaših recepata prezentirala je u brojnim Coolericama, dok ideje za svoje recepte skuplja posvuda, internetu, televiziji, pa onda nastaju izvorni zapisi ili oni malčice promijenjeni s dodirom Sanje 😉.

Svakako probajte:


Začine i njihov miris jednostavno obožava, pa je primjerice zvjezdasti anis na prepoznatljivoj jutenoj podlozi glavna zvijezda kad se ona dohvati fotoaparata. Kad se pita - tko o čemu - Sanja o začinima, voli ona istaknuti i kardamom. Komunikativna i odlučna Sanja ispisala je već na desetke tisuća komentara, a imali smo prilike i osobno je upoznati na našim velikim i malim cool okupljanjima. Draga Sanja, nadamo se da se opet vidimo uskoro, i šaljemo sve čestitke!  

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.