Moj profil

Moje lolly pops - LuLi

Draga moja LuLi, ne mogu ti opisati oduševljenje rezultatom i okusom ovih divnih cake pops! ❤️

Ja sam samo pojačala šećer u kremi na 3 žlice + 1 vš a maslac smanjila na oko 70 g. Za glazuru sam otopila 200 g čokolade za kuhanje sa 60 g maslaca i to na pari. Sve ostalo po receptu... ?

Kod izrade mi je jako puno pomogao ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=JpIifr0VOxY  i imam samo tri savjeta koja mogu biti od pomoći svima koji ih odluče praviti - 1. uzmite deblje štapiće za ražnjiće od mojih, bolje će vam držati cake pops, ja sam uzela one najtanje ali trebala sam iduće po debljini. ? 2. Kad štapić umočite u čokoladu pa u cake pops čekajte da se čokolada posve stegne i tako učvrsti štapić, nekih desetak minuta ili kraće ako ih prebacite u hladnjak; a onda umočite u čokoladu ali nikako nemojte miješati kuglicu u čokoladi jer će vam se štapić izvući ili olabaviti! Samo umočite, povucite prema sebi, povucite od sebe da se fino obloži čokoladom i vadite van... Onda malo lupnite štapićom o prste da višak sacuri. ? 3. Čokoladu otopite na pari i stalno držite na pari jer se jako brzo hladi pa nećete moći fino ravnomjerno umočiti sve cake popsiće... ?

Ja sam prezadovoljna kako su mi ispali za prvi puta, baš sam ponosna na sebe... ?

A najviše me iznenadilo što su mi i tata i brat toliko oduševljeni da su i oni htjeli dobiti koji... Ali dobili su ipak samo kuglice za koje nisam imala štapića pa su bile samo obložene u čokoladi. Obojici su se jako svidjele... ? A mama nije imala riječi, samo mi je čestitala... ?

Hvala ti LuLi na super receptu, odličan je i pogodan za razne kombinacije krema i biskvita, po ukusu i mašti na volju! ❤️ Preporučam ga svima, i za male i za velike kandidate! ? ❤️

A sad slijedi zatrpavanje slikama, moram se pohvaliti koliko su mi lijepi! ?

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.