Moj profil
"I say the journey is the destination.."
"I say the journey is the destination.."

"I say the journey is the destination.."

Ch0c0

Članak posvećen ponajviše samoj sebi, predahu, osobnom rastu, uživanju u malim stvarima i mojem putovanju koje nema određeni cilj..

Pišem ovaj članak prvenstveno sebi za dušu da se rasteretim, te da ga imam ovdje kao podsjetnik.

U rujnu 2020 navršila sam 7 godina na Coolinariki i mogu slobodno reći da sam veoma napredovala u kuhinji. Isprobala dosta raznovrsnih recepata od dragih članica i članova s Coolinarike. Objavila mnogo slasnih slika hrane, te slike sa svojih izleta, putovanja, trenutaka za pamćenje, uspomena i lutanja kroz nepoznato...

Iako je svaka godina takva, 2020 je bila dosta izazovna i posebna godina. Kako i za mene, tako i za sve nas. Uz sve nedaće koje je donijela, koliko god me dotukla, umorila i udaljila od sebe u jednom trenutku.. Također me promijenila, nadopunila, ostavila na kraju s osjećajem olakšanja. Shvatila sam da sam točno gdje trebam biti, te da je ono što već jesam dovoljno, sasvim u redu i prihvatljivo.

Napredovanje, osobni rast i rad na sebi u svim poljima u životu je bitan, ali u jednakoj mjeri je bitno uzeti predah, odmaknuti se, biti prisutan u trenutku i zadovoljan s onim što već jesi. To apsolutno svi znaju, ali većinom zaboravljaju, zanemare i nisu svjesni koliko je bitno. 

Ovo pišem da se podsjetim s vremena na vrijeme da sam u redu i na pravom putu. Odlučila sam da je moje putovanje sada moje odredište. Odlučila sam biti više dostupna, osjećajna i ranjiva. Pustiti ljude da upoznaju pravu mene, a ne moju masku koju predugo nosim. Odlučila sam spustiti zidove koje sam kao mlada od temelja izgradila. Odlučila sam biti okružena pozitivnim, iskrenim i dobronamjernim ljudima. Prestati se dokazivati i pravdati zbog svoje osobnosti i donesenih odluka. Odlučila sam zanemariti osobe kojima sam dopustila da crpe sve pozitivno iz mene, umanjuju moju vrijednost i ono što jesam. Udaljiti se od osoba koje tvrde da je sve crno bijelo, jer ono što ja vidim je bogatstvo, obilje i šarenilo boja...

Zastala sam, uzela predah, pogledala oko sebe, divila se pogledu i polako krenula dalje. 

                                      "Identity can be a minefield, a forest, even a prison.

                                But the biggest lie we tell ourselves is that we find it alone."

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.