Moj profil
Violet-Love Cool Chef mjeseca ožujka
Violet-Love Cool Chef mjeseca ožujka

Violet-Love Cool Chef mjeseca ožujka

4.4.2007.karmela

Violet-Love je svojom osobnošću, energijom, optimizmom i aktivnošću zasluženo osvojila titulu Cool Chefa. Njenu aktivnost na sadržajima Coolinarike bit će teško dostići.

Violet-Love

shimmer fallback

je Zemljanka, ali da je sa Kriptona, zasigurno bi bila Superwoman. Njena vanzemaljska energija i aktivnost na Coolinariki zasluženo su joj donijeli naslov Cool Chefa. Brojke na njenoj korisničkoj stranici uistinu su fascinantne - preko 70 recepata, više od 200 slika i preko 1300 komentara. Impresivno!

Obožava Linoladu i slastice prije svega. Tko zna, možda se i odluči otvoriti svoju slastičarnicu, sigurni smo da bi uspjela. Vjerojatno bi prilikom pripreme kolača slikala faze pripreme, kada bi se kolač pekao već bi recept unosila na Coolinariku, a pri tom bi savjetom ili komentarom riješila nečije dileme u pripremi recepata. U kojem god kutku Coolinarike se nalazite, ona je tamo. S pravom. 😉

Voli eksperimentirati u kuhinji i, kako sama kaže, kuha sa srcem domaća jela poput Juneće juhice, Krpica sa šampinjonima i Buhtle sa sirom. Neke od njih obojila je lirskim uvodnim tekstovima, čuva bogatu zbirku bakinih bilježnica sa zlatnim receptima, štampane kuharice, ali i puno isprintanih recepata s Coolinarike. Inspiraciju dobiva od drugih korisnika, priprema kolače za njih, a velika ljubav prema Zadru ne sprječava je da se upusti i u pripremu rižota ili papalina.

Svoje recepte slika sve bolje i bolje (mali problemčići sa svjetlom i oštrinom), ali i prirodu oko sebe, posebno biljke, životinje, ali i kraj u kojem živi. "Love" u njenom imenu nije bez razloga. Pa tko je onda zbog njene ljubavi, energije i optimizma ne bi nazvao i Superwoman.

Čestitke Violet-Love na zasluženoj tituli Cool Chefa mjeseca ožujka!
Brojke iz prvog odlomka uzmite s rezervom jer je u međuvremenu već oborila nove rekorde. 🙂

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.