Moj profil
Cool chefica mjeseca studenoga – mives
Cool chefica mjeseca studenoga – mives

Cool chefica mjeseca studenoga – mives

Cool chefica mjeseca studenoga mives uživa u pripremanju ručkova, večera i maštovitih slastica za svoju obitelj.

Ljubav znamo izraziti na različite načine, ovisno kome i kakvu poruku želimo poslati, a jedan od načina pokazala nam je naša nova Cool chefica mives, koja baš uživa u pripremanju hrane za ljude koje voli.

Iako se s nama druži tek dvije i pol godine, stekla je brojna prijateljstva i sa više od 300 objavljenih recepata definitivno zaslužila naše čestitke i ovu titulu. Cool chefica mjeseca studenoga dolazi nam iz Paraćina, a osim titule koju smo joj dodijelile ovoga mjeseca, ona s ponosom nosi i svoje životne titule supruge, majke i bake.

Prošetavši njezinom virtualnom kuhinjom, našli smo se među osvježavajućim slasticama, maštovitim salatama maštovitih imena i ukusnim zimnicama. Za svaku je pohvalu ovako velik broj recepata i fotografija u našem kratkom poznanstvu i znamo koliki je trud utkan u svaku riječ i fotografiju pa ga zato i cijenimo.

___SPACE_CONSTANT___

Među jelima na žlicu, posebnu nam je pažnju zaokupila ova varijanta mađarskog gulaša, a i njezinim slasticama poput Intekontinental torte  bismo baš teško odoljeli.

Budući da među nama ima istinskih ljubitelja pizze, a pri tome mislim da nekima pizza može za doručak, ručak i večeru, ideja o pizzi za doručak, stvarno nas je oduševila. Svi se volimo naći u društvu istomišljenika, a dok dijelimo istu strast prema hrani, jedna od stepenica za korak prema prijateljstvu je već prekoračena. Stoga i ne čudi da mives ima toliko prijatelja na našim cool stranicama.

Uvijek volimo čuti savjete koji će nam uštedjeti vrijeme pa tako i ovaj za brzu pripremu krumpira.

Svoje je recepte mives objedinila u brojnim coolericama pa tako možemo birati između zimnica, salata, sitnih kolača, piletine i slanih kolača.

Kako smo ovih dana u blagdanskom ozračju, mives je prava osoba kojoj ćemo se obratiti, nedostaje li nam ideja za izradu keksića, ukrasa i docoupaga, kao i zanimljivih fondan dekoracija. Kreativnost je tek jedna od njezinih vrlina, koju je uspješno spojila sa kulinarstvom i nastavila razvijati u tom smjeru.

Inače, mives je zaljubljenica u kulinarstvo od malih nogu, pa iako baš nije bila najuspješnija, prva je torta svjetlo dana ugledala s njezinih dvanaest godina. To što nije od prve uspjela, nije je obeshrabrilo, nego je proizašlo niz brojnih torti pa mives danas uživa u pripremanju ručkova, večera te maštovitih i dekorativnih slastica za svoju obitelj.

Da je piletina jedno od omiljenih jela koje se priprema u njezinoj obitelji već smo se uvjerili, ali osim toga, dobro će proći musake, ćufte i naravno nešto što je na tavi jednako ukusno kao i na roštilju.

Na svoju listu isprobavanja zanimljivih recepata, među brojnim idejama koja su nam već zaokupila maštu izdvojili smo mivesin neobičan keks sa majčinom dušicom.

I šapnut ćemo vam još samo jednu tajnu za kraj... nije Sofi jedina koja voli Mašu i medu. Volimo je i mi :)

Čestitke mives, veselimo se novim receptima, fotografijama i pričama, koje ćete nastaviti dijeliti s nama.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.