Moj profil

Cool chefica mjeseca ožujka - Brineta0503

Uz novu Cool cheficu naučili smo da je prije svega važna dobra priprema, jer kad je sve raspoređeno, odvagnuto i nasjeckano, uspjeh je zajamčen, a pola posla obavljeno.

Brineta0503 donijela nam je jednostavne recepte koji ne iziskuju puno vremenskog odricanja u kuhinji, a rezultiraju izvrsnim idejama za brzu slasticu ili kompletan ručak, poput piletine s rižom. Ukoliko je i vama tjestenina među prvih pet jela, recept za carbonaru s dodatkom češnjaka vrijedan je pažnje.

Vjerojatno svatko ima neki svoj obiteljski recept za grah pa je tako i ona objavila svoj koji uključuje pirjanje i kuhanje dva sata na laganoj vatri. Ne bismo mogli niti pobrojati sve moguće načine na koji se možu pripremiti različite vrste mesa, ali pijano pile definitivno zaslužuje pažnju u zbirci recepata.

Preferirate li prehranu u kojoj su zastupljene zobene pahuljice, onda su rješenje zdrave pogačice sa zobenim pahuljicama. Ukoliko vaša prehrana ne uključuje meso, onda je varivo od poriluka odličan izbor za ručak. Naravno, da možete dodati mesni zalogaj za sve kojima glavni obrok mora sadržavati i mesni zalogaj.

Iako nam se pridružila tek prije par godina, već je njezin prvi recept jednostavnom izvedbom i primamljivim izgledom torte s višnjama ostavio pozitivan dojam. Svakako je vrijedna pažnje ideja za jedan doručak koji može postati u užina za posao ili školu, a dolazi u kalupu za muffine. Uz malo mašte, ovo jelo je jedan zanimljiv kulinarski izlet do Grčke.

Mislila je na sve koje traže brze i ne previše zahtjevne recepte, jer žele uživati u slatkom, a nemaju puno vremena koje bi proveli u kuhinji ili pak one koji se žele okušati s prvim jednostavnim i osvježavajućim receptom. Ova ljetna verzija cheesecake s marelicma namijenjena je svima njima. A osvježavajuća torta sa šumskim voćem može biti na stolu za tek nešto više od pola sata.

S ovim smo se toplim sendvičima prisjetili djetinjstva, jer smo ih doslovno obožavali. Slatka verzija sjećanja na djetinjstvo dolazi pak u obliku bureka s jabukama i višnjama.

Naučili smo da je najbitnija dobra priprema, jer kad je sve raspoređeno, pripremljeno i nasjeckano, pola posla je obavljeno. Ponekad se u šali kaže da je lovački ručak kad svatko jede, ono što usput uhvati, ali svinjetina na lovački jamči daje na stolu bogat i zasitan obrok.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.