Moj profil
Cool Chef mjeseca veljače – zafrkana
Cool Chef mjeseca veljače – zafrkana

Cool Chef mjeseca veljače – zafrkana

5.3.2008.sanja

Ako ste se zapitali odakle ideja za korisničko ime, "zafrkana", odgovor se krije u receptima, zapravo u načinu pripreme - "frče", zamata, rola.

shimmer fallback


Novi Cool Chef (čitajte šefica:)) za veljaču je zafrkana! Iako jedan od njezinih prvih sadržaja nije bio izvoran :-(, zafrkana nas je poslije toga itekako uvjerila u svoje kulinarske vještine koje pomno bilježi svojim fotićem, pa tako za ostatak sadržaja imamo samo riječi pohvale, te smo željeli nagraditi njezin trud oko recepata.

Slavonka koja živi u Njemačkoj podijelila je s nama velik broj recepata koje priprema za svoju obitelj i prijatelje. Ima tu svega: od salata, kolača, tjestenina, mesnih i ribljih jela pa do recepata za dječje rođendane.

Ako ste se zapitali odakle ideja za korisničko ime "zafrkana", odgovor se krije u receptima, zapravo u načinu pripreme ("frče", zamata, rola) - Zafrkani vjenac, Rolovani kolac, Peciva...

Budući da živi u Njemačkoj, objavila je i nekoliko njemačkih recepata - Knedle od kruha, Slatki kruh, Laugenstangen, Kolac s sirom i visnjama, Zwiebel sos, Krompir salata, koje svakako treba isprobati.

Osim što priprema recepte za "odrasle", priprema i one za klince, pa vam sigurno mogu pomoći kod organiziranja dječjih rođendana - Dickmanns torta, Pogaca "medo", Ivanov vlakic, Bacon burger, Baby keksici... Za sve je navedene recepte od vas dobila i visoke ocjene. U prosjeku čvrsta četvorka 🙂

Recepte marljivo slika, a sve isprobane ili one koje će tek isprobati, slaže u registrator.

Želimo joj da samo tako nastavi i uživa u kreiranju jela koje će dijeliti s drugim Coolinaričarima!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.