Moj profil
Cool chef mjeseca svibnja - SnezanaBG
Cool chef mjeseca svibnja - SnezanaBG

Cool chef mjeseca svibnja - SnezanaBG

18.6.2017.coolinarika

Zavirite u njene tanjure i otkrijte isprepletene tradicionalne i nove okuse.

U našoj cool virtualnoj kuhinji uvijek nešto novo. Nove ideje, nove fotke, novi recepti i naravno novi cool chefovi. A naša nova cool chefica mjeseca svibnja je SnezanaBG!

Od kad je s nama, njen je boravak na Coolki gotovo svakodnevna pojava pa je naša SnezanaBG prava mala kuhinjska pčelica koja neumorno objavljuje recepte, fotografije, komentare, savjete i postove kojima je osvojila ne samo naša nepca i srca, već  i brojne prigodne trofeje. Zahvaljujući svojem  marljivom i kreativnom „švrljanju“ po Coolki, ona je i ponosna vlasnica Coolkinih prestižnih titula, pa je ona i naša celebrity, cooharica, fotograhkinja, cook Buddy, dr. log-in te naposljetku i CC mjeseca svibnja.

shimmer fallback
shimmer fallback

Zavirimo li u njene tanjure, otkrit ćemo da se u njima isprepliću tradicionalni i novi okusi, pa smo sigurni da ćemo na njenim stranicama naći isprobane i savršene recepte (s prekrasnim fotkama, jasnim uputama i dodatnim komentarima!) za svaku situaciju u kojoj poželimo obogatiti svoj jelovnik nekim finim novim jelom, slasticom ili napitkom.

shimmer fallback
shimmer fallback

Stoga se na našu novu CC primjerice možemo osloniti i kada smo u potrazi za nekom tradicijskom blagdanskom slasticom poput božićne česnice, tortom, kao što je to Puslica torta koja kako to nalaže najnoviji  trend izbjegavanja glutena, ne sadrži ni trunčice brašna ili nekom drugačijom, „modernom“ salatom, primjerice onom od kikirikija.

shimmer fallback
shimmer fallback

No, ruku na srce, SnežanaBG nas ponajviše osvaja svojom kulinarskom nostalgijom, jelima i napitcima čiji nas mirisi i okusi vraćaju u bezbrižne i sretne dane djetinjstva među kojima je i tipični, „bakin“, starinski kolač s višnjama koji je uz to što je o njemu snimljen i video postao i recept s najvišim cool faktorom.

shimmer fallback
shimmer fallback

K tome, njeni nam recepti odaju da je ljubav prema hrani i kuhanju kako to biva kod nas Coolinaričara, i u njenom slučaju nasljedna, pa nas nimalo ne čudi što su među njenim nama najomiljenijim receptima ne samo uratci njene mame i bake poput primjerice pahuljastih i kremastih rafaelo kocki te savršenog tradicionalnog punjenog pileta, već i njenog tate koji je između ostalog i autor pravog „muškog“ gulaša.

shimmer fallback
shimmer fallbackU njenoj kuhinji očito nikad nije dosadno i to ne samo zbog raznolikosti jela i napitaka koje naša CC uz zarazno uživanje, marljivo, motivirajuće i dakako uspješno isprobava i spravlja, već i stoga što su za njenim stolom čak 4 sjajna degustatora i iskrena kritičara, 4 mušketira, njen suprug i trojica sinova.

shimmer fallback

Zahvaljujući njima i mi ostali smo i sami postali bogatiji za neke nove recepte poput primjerice njenim dečkima omiljene jednostavne, a fine, u mnogim kuhinjama odavna zaboravljene nostalgične torte od keksa, domaćeg girosa (znali su da će mamin biti bolji od onog u zalogajnici!) ili primjerice savršene salate u kojoj su uživali na proslavi kod prijatelja.

shimmer fallback

Naravno, u prilog raznolikosti njene trpeze, te o onome što najviše vole njeni najmiliji jasno i glasno, mirisno i ukusno govore i njene 4 uspješne Coolerice, Kuglofi, Salate, Kuvajmo zajedno, i Slatkiši, koje sve, baš sve zrače ljubavlju i mame osmijeh na lice ljubitelja hrane i kuhanja.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.