Moj profil

Bilo jelo ili djelo - sve ima bolji okus s Vegetom!

Vegeta je tvoj BFF u svijetu gdje prosječan okus nije opcija. Svakom jelu daje novu dimenziju i sjajan okus, a sada ti popravlja dan sjajnim nagradama!

Kad je Vegeta u igri, u kuhinji nikad nisi sam. Uvijek pri ruci imaš začin koji, već i u minimalnim količinama, svakom jelu daje pun i bogat okus. Ne zaboravi - sve ima bolji okus s Vegetom, bilo da se radi o sočnom burgeru, brzoj ili nešto kompliciranijoj tjestenini, ukusnoj pizzi ili piti. Dok ti putuješ svjetskim kuhinjama, eksperimentiraš s namirnicama, okusima i začinima i Vegeta ima sposobnost prilagodbe raznim kulinarskim stilovima.

#onokad imaš sjajnu priču za osvajanje nagrade!

Vegeta je uz nas već desetljećima, pratila je u kuhinji naše mame i bake, očevi i stričevi su ju uvrstili u roštiljanje kao pouzdanog pomagača, a danas i tebi pomaže u otkrivanju kulinarskih tajni. Ona dobro zna da svakodnevica može biti puna iznenađenja, nelagodnih situacija i trenutaka kad se hvataš za glavu jer želiš propasti u zemlju. Bilo da se radi o hrani ili nečem drugom. Zato smo sigurni da imaš za podijeliti neku bizarnu ili neobjašnjivusituaciju u kojoj si se našao, a koja te može odvesti do nagrade. Pa da čujemo - koja je najbizarnija epizoda tvoje #onokad sage u kojoj možeš iskoristiti Vegeta spremnik da te spasi?

100 najkreativnijih prijava osvaja 100 Vegeta to go poklon kutija

Spreman? U zadanoj formi na stranici http://vegeta.com/hr/sve-ima-bolji-okus napiši svoju bizarnu ili cringe priču koja započinje s izrazom #onokad, a da u njoj stvar može popraviti Vegeta spremnik. Neka odgovor bude kratak, jasan, ali kreativan.

Primjerice - #onokad sam pitao mamu jesu mi prve riječi bile teta Vegeta? Neugodna tišina trajala je dugo, ali je Vegeta spremnik spasio stvar i začinio razgovor…

Vremena da se uključiš imaš od ponedjeljka 20.11. do nedjelje 17.12.2023., jer tada završava – #onokad Vegeta popravi dan nagradni natječaj. Čak 100 najkreativnijih prijava osvojit će po jednu od 100 Vegeta to go poklon kutija, a dobitnike bira žiri sastavljen od Tik Tok influencera.

Sretno svima!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.