Moj profil

Za petoboj tim D : burek ili pita

Prvi krivac je Brankal sa svojom ludom idejom, naletila sam i uhvatila se na udicu. Zašto ne bih napravila kruh ,to najbolje znam!

Kad, evo ti drugog krivca Fate, baca mi bubicu u uho:pa treba napraviti nešto što ne znamo, bez veze je raditi nešto što znaš.

Čitam zadane  teme i evo mene trećeg krivca: da konačno pokušam raditi kore , to sam sama sebi obećala da ću kad odem u mirovinu, prošla je već i godina dana.

Imam nekoliko printanih i tagiranih recepata, proučila sve ponovno,odgledala na Youtube, povirila i u Džaninu kuhinju, a najviše mi pomogla rečenica“nema veze ako pukne“, davala mi je snagu u trenucima očaja!

Da sve prođe u najboljem redu kupila sam i namjensko brašno Podravka za tanka tijesta, je li pomoglo, ne znam, dobro je i ako je proizvelo placebo učinak.

I ,što da kažem, bilo je napeto, četiri zvrka sam napravila, dva sa sirom dva sa mesom. Dakle, drage Bosanke i ostale, većina vas znate što je od toga pita a što burek, meni dobro bilo jedno i drugo.. i radiću opet ako me sad ne ubijete u pojam da ne sliči bureku!!!!

Molim za podršku u ovom mom prvom pokušaju, i za puuno komentara i sugestija, unaprijed hvala!!!! Ja ne smijem dole komentirati,jer se komentari broje!!

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.