Moj profil

Rođendanska II za SVE VAS!!! HVALA Vam!!♫♪ ♥

Danas se zbog Vas svih osjećam posebno, osobito..sretno ..ushićeno.?

  Htjela bih  Vas sve zagrliti ..zahvaliti..popričati, ali nema toliko vremena. Zahvaljujem na predivnom videouradku,  na predivnim čestitkama, željama, kolačićima,  tortama, prekrasnim pjesmama, ali ne mogu  Vas sve imenovati posebno, samo iz razloga da nekog  ne izostavim, nehotice ne povrijedim.Na p.p. ću odgovoriti sutra ili

večeras jer sam radila a i imala sam goste do maloprije.

Sretna sam što sam ovdje upoznala toliko divnih ljudi, sklopila predivna prijateljstva ( što osobno, što virtualno a nekima od Vas čujem samo glas, ? ali i taj glas od Vas je ljepo čuti kao da se znamo godinama a i velike su razlike u godinama, pa mogla bih nekima i mati  biti.. Žao mi je samo što je malo vremena da  bih sa svima popričala.?

Sretna sam u Vašem društvu i nadam se da ćemo se dugoo duggoo družiti na ovim stranicama.   Ne znam kako da Vam zahvalim  puno je čestitki,  puno ljepih želja....Spremila sam Vam  malo slatkog i slanog za zamezit  onako virtualno.?. jednu MUŠKU TORTU  i dvije  jedna  ČOKO torta  RECEPT  a druga sa VIŠE VRSTA ČOKOLADE..Pa izvolite poslužite se bar virtualno..  RECEPTI  su u pripremi večeras ili  sutra.?. 

H V A L A  SVIMA od srca!!!❤️❤️❤️❤️❤️

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.