Moj profil

Vratimo se prirodi da bi se vratili sebi

Nekoliko koraka i samo 8 minuta potrebno je za pronalaženje mira i užitka, zahvaljujući novim Podravka čajevima – Velebitski i Dinarski tip čaja

Stres, užurbanost, rokovi, panika. Prekrižite to i zapišite: nadahnuće, mir, poticaj, priroda. Stanimo na trenutak, zaklopimo laptop, ugasimo mobitel, isključimo se od posla i vratimo se prirodi. Kako se dogodilo da smo se uopće toliko od nje udaljili?

Tvoja prava priroda je tu – u šalici ukusnog čaja.

Svakoga dana, radimo stvari koje su nam nametnute užurbanim tempom života, pristajemo na kompromise i udaljavamo se od onoga što smo mi.

Stoga se valja vratiti prirodi kako bismo se vratili sebi. To je sada lako uz dva nova Podravka čaja, koji pružaju sve ono najbolje što priroda može dati.

Potražite i odaberite svog favorita između dva nova okusa čaja i zakoračite u prirodu

Planinu valja osvojiti, ali Velebitski tip čaja osvaja svakoga tko ga kuša. Moć i snaga planine i skrivene tajne utkane su u ovaj blag i mirisan, potpuno prirodan biljni čaj. Dobiven je tradicionalnim postupcima, zadržavši sve arome i dragocjene sastojke biljaka kako bi duge zimske večeri bile što ljepše i ugodnije u zagrljaju toplog čaja. Filtar vrećicu dovoljno je preliti s 200 ml kipuće vode, izvaditi nakon 8 minuta i prepustiti se.

Zahvaljujući Dinarskom tipu čaja velika i moćna planina dolazi k vama, gdje god bili. Pomno birani sastojci slili su se u ovu mirisnu rapsodiju aroma koja grije, krijepi i liječi duh. Dovoljno je zatvoriti oči, udahnuti miris prave prirode protkan matičnjakom, bazgom, paprenom metvicom i brezom, zatvoriti oči i u trenu se naći na vrhu planine, slobodan od svega. Tvoja prava priroda je tu – u šalici ukusnog čaja.

Stara arapska poslovica kaže: “Dvije stvari se ne mogu sakritiljubav i planina!” Nakon kušanja Podravkinog novog Dinarskog i Velebitskog tipa čaja malo tko da će moći sakriti oduševljenje. 100% prirodni, zaslađeni ili ne, ovi čajevi uvijek pružaju puninu okusa. Otkrijte omiljeni okus i vratite se prirodi kako biste se vratili sebi.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.