Moj profil
Tara&Dino - na pozornici kao jedno, a u kuhinji - dva različita svijeta
Tara&Dino - na pozornici kao jedno, a u kuhinji - dva različita svijeta

Tara&Dino - na pozornici kao jedno, a u kuhinji - dva različita svijeta

Taru i Dina jednostavno obožavamo gledati i slušati u popularnom showu "Zvijezde pjevaju", zaljubljeni smo u njihovu razigranost i mladenačku energiju! S Cool strane, jednostavno smo morali doznati malo više i o njihovom apetitu! :) 

Svi znamo da ste super u pjevanju, al' nas zanima kakvi ste u papanju! :) Kojim jelima nikako ne možete odoljeti?

Tara: Bakinim. Baka će se, naime, pobrinuti da pojedem sve što je ona zamislila da pojedem. Nema kod bake "ne mogu" ili "nisam gladna". Vegetarijanka sam, pa uživam u povrću i voću u svim mogućim kombinacijama, obožavam sireve.

Dino: Tuna na sve moguće načine. Na žaru, s tjesteninom, pašteta od tune, tuna s tunom. (smijeh) No, nećete me naljutiti ni ako pred mene stavite zagrebački odrezak. Osim ako je premalen. (smijeh)

Kad ste na putovanju, jeste li jedni od onih koji idu "na ziher" ili ste otvoreni za istraživanje novih okusa? Ima li kakvo gastro iskustvo s kojim nam se želite pohvaliti?

Tara: Uvijek volim probati nešto novo, no nama vegetarijancima je problem što se, kod nas, takva ponuda u mnogim restoranima najčešće svodi na povrće sa žara. Radujem se skorašnjem odlasku u New York jer vjerujem da ću se tamo ugodno iznenaditi.

Dino: Ja sam često u Americi, nastupam s bendom, i onda uvijek volim probati nešto novo. No, kad želim biti siguran da ću dobro jesti, onda su siguran izbor njihovi specijaliteti s roštilja, odresci, rebarca i slično. U početku je čudno jer stavljaju puno začina, meda i raznih drugih stvari, no kad se naviknete – uživate.


Uz silne obveze koje imate, uspijevate li pojesti štogod na "žlicu"  ili ste više tip jela s nogu?

Tara: Već sam spomenula da sam za stolom mažena i pažena, tako je kod obje bake, a kako mi je obitelj velika uvijek se pronađe negdje tanjur viška. Iznimno mi je bitno da što ćešće jedem kuhana jela, iako to zbog prirode mog posla i brojnih obaveza postaje sve teže.

Dino: Volim sjesti za stol i uživati u obroku, u društvu obitelji ili dragih prijatelja. No, kad je nakon koncerta jedini izbor nešto s nogu, i tu se znam snaći.

I sad nam priznajte iskreno! :) Jeste li brljavili po tanjuru kao klinci, ljutili mamu jer ne želite papati povrće ili neku drugu zdravu hranu? Kakvi ste jelci bili kao klinci u usporedbi s danas?

Tara: Otkad znam za sebe, u mom tanjuru je uvijek povrće, tako da ga nisam ni mogla odbijati. E, sad, je li bolja mrkva narezana na kolutiće ili na štapiće, o tom sam imala mišljenje još otkad sam progovorila, na užas moje mame.

Dino: Kakvo bi to bilo djetinjstvo, a da se glasno ne boriš protiv svega zelenog na tanjuru? Možda jesam bio tvrdoglav, no čini se da su roditelji bili uporniji jer sam na kraju kroz hranu dobio sve vitamine i minerale potrebne za odrastanje.

Priznajte nam iskreno i ovo! :) Kakvi ste u kuhinji? Volite li kuhanje i uživate li u spremanju jela ili to prepuštate drugima?

Tara: U kuhinji sam neprimjetna, nitko me nikad ne vidi. (smijeh) Šalim se. Volim kuhati, neki bi rekli i da znam, iako nisu svi ljubitelji mojih kulinarskih eksperimenata.

Dino: Ja u kuhinju navraćam samo zbog toga što je u njoj hladnjak. (smijeh) Ne mogu reći da sam vrstan kuhar, ali znam napraviti nekoliko jela koje volim.


I za kraj – preporučite nam s naše Coolinarike recept kojim svakog od vas definitivno možemo oboriti s nogu (link pls)!

Tara: E, ova mene obara s nogu - Bijela Lino Lada torta
Dino: Ovo je bar lako - Tuna s povrćem!;)


Dovršite nam rečenice:

Kad mi pukne glas ja…
Tara: ... se pravim da sam u pubertetu i da mutiram.
Dino: ... dobijem otkaz u bendu. (smijeh) Valjda mu zato nikad ne dam da pukne.

Kad mi pukne film ja…
Tara: ... puknem njega. Što on meni ima pucati, kad to nije dobro?
Dino: ... pokušam taj film što prije sastaviti. Tako da bude komedija, a ne tragedija.

Uz film najčešće grickam…
Tara: ... ono što mi je ostalo nakon što sam nahranila ptice.
Dino: ...  nerve drugima, predviđajući naglas kraj filma.

Najsretniji/sretnija sam kad…
Tara: ... odigram dobru ulogu, otpjevam dobru pjesmu, i podijelim to zadovoljstvo s obitelji.
Dino: ... ne moram smišljati odgovor jer ga je netko već prije mene rekao. Slažem se s onim što je rekla Tara. Kad se već ne slažemo oko izbora jela. (smijeh)

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.