Moj profil
Na Dan muškaraca želimo se pohvaliti našim muškarcima
Na Dan muškaraca želimo se pohvaliti našim muškarcima

Na Dan muškaraca želimo se pohvaliti našim muškarcima

Pridružujemo se čestitkama i Međunarodni dan muškaraca obilježavamo isticanjem pozitivnih muških uzora.

Uz brigu o zdravlju i isticanje ravnopravnosti, jedan od bitnih ciljeva Međunarodnog dana muškaraca koji se obilježava 19. studenoga, je isticanje pozitivnih muških uzora. A mi ćemo se osvrnuti na postignuća i doprinose naših cool uzora. Oni s pravom nose svoje trofeje i titule, oni su naši cool muškarci i sretni smo da ih imamo kraj sebe.

Osvajaju kuhanjem i riječima

Već danas možete učiniti nešto za svog muškarca i sjetite se pritom da je „muškarac najslabiji kad mu lijepa žena šapuće da je snažan“. Nećete pogriješiti ako to učinite sutra i prekosutra i svakog dana iznova.... Znamo da ne možemo u jednom danu izmijeniti svijet, ali isto tako znamo da svakoga dana svojim doprinosom možemo učiniti da on bude bolji i svatko od nas ponaosob na nebrojeno načina može tome doprinijeti.

Muškarac koji voli putovati, a voli kuhati i uživa u hrani... i što više možete poželjeti? Da dobro kuha? I to imamo, a njegovo ime je Domagoj Sever i s njim smo otputovale u Kuala Lumpur, Poljsku, na Farske otoke i u Francusku. No, dobro, poveo nas je na sva ta mjesta kroz svoje pustolovne priče, ali družeći se s njim, kao da smo zaista bile tamo. Od pravog muškarca očekujemo da nas osim kuhanjem, osvoji i riječima, a Domagoj je i to uspio.

Dečki kažu da imati smisao za humor njemu ne znači pričati viceve, nego se smijati njegovim vicevima. Domagoju Jakopoviću smo se nasmijali kada nas je svojim anegdotama odlučio počastiti u povodu Dana žena. Ostavio je na nas dojam, jer visoko na ljestvici prioriteta stoji uklesano da se zajedno s muškarcem želimo smijati.

Kada vam cure skidaju kapu

A da ne mislite da je ovo priča samo o Domagoju, među našim omiljenim muškarcima je pinac, koji je sretan kad se njegovi brojni recepti opišu kao omiljeni među korisnicima Coolinarike.

On nas nasmijava i razveseljava, a ove je godine proslavio 53 godine braka. Nije li to dovoljan dokaz da ima sve što žena može poželjeti. Čestitamo na brojnim godinama sreće ili je sretni grah tako pao :) :) :)  A kad smo kod graha, svakako moramo izdvojiti našeg kralja gulaša, fiša, paprikaša i vojničkog graha. Već 10 godina nosi titulu koju još nitko nije uspio preoteti, jer arasic je kuhan i pečen na našim stranicama, ali i TV ekranima, gdje pokazuje svoje kulinarsko umijeće.

Mlade nade pune kreativnih ideja donose novo, moderno i slatko. how2bake-it jedan je od njih, kojem ćemo za buduće uspjehe nazdraviti Likerom od čokolade, jer čokoladnim brkovima teško je odoljeti.

Za njega pak neki kažu da je samo brand, a mi kažemo da smo ga upoznale, jer on je Majstor za popravke svih vrsta gladi. Potvrdit će vam to naše prijateljice Vatroslava, Blaženka i Vinka, a mi skidamo kapu omiljenom muškarcu, jer znamo koliko je teško naći dobrog majstora :).

Postalo je već gotovo opće poznato kako muškarci pokazuju brigu za budućnost... (?) Umjesto jedne, kupe dvije pive... Dečki, ajmo proslaviti vaš dan, mi smo tu da ih podijelimo s vama :)

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.