Moj profil
ELFS u kuhinji
ELFS u kuhinji

ELFS u kuhinji

Modni dvojac ELFS ima oko za lijepo, ali moramo priznati i da ima i dobar ukus kad je hrana u pitanju.


Jedan se boji octa, drugi ne smije jesti meso, sve bi dali za večeru bez zvonjave mobitela i porciju kuhanih kestena. Oni su naša dva najveća modna kreativca, koji svakako znaju uživati u lijepom, i u finim zalogajima.

Svi vas znaju kao modni dvojac, ali mi smo Coolinarika pa nas zanima tko je kakav jelac! :) Dakle, jeste li gurmani i volite si ugoditi za stolom ili ste više tipovi koji jedu s nogu, bilo što, tek toliko da se zasitite?

ALEKSANDAR: Zbog prirode posla često jedem s nogu. Onoliko koliko mogu pokušavam da ti zalogaji s nogu budu čim zdraviji te u širokom luku zaobilazim pekare.  Upravo zbog navedenog, u slobodno vrijeme mogu za stolom sjediti par sati ako je u pitanju fina hrana.

Danas je moderno… sve što ti padne na pamet!

IVAN: Nisam siguran da bih se mogao nazvati gurmanom, jer sam dosta izbirljiv s hranom i nisam baš hrabar kada su u pitanju nepoznata jela.

Moram priznati da kad sam gladan ne funkcioniram, a najbolje funkcioniram kada pojedem nešto fino.

Koje je to omiljeno jelo koje nikada nećete odbiti? A ima li neko jelo koje ćete uvijek odbiti i zašto?

ALEKSANADR: Omiljeno jelo mi je Black cod, posebna vrsta bakalara  koji je popularan u fusion restoranima, a imam problem s konzumacijom crvenog mesa te ga izbjegavam.

IVAN: Kod mene ne postoji jedno omiljeno jelo, volim puno toga a onda sam sklon pretjerivanju. Kada pomislim na glavno jelo prvensteveno pomislim na meso, no ni bez slatkog ne mogu. Da čekam izvršenje smrtne kazne vjerojatno bih kao posljednje jelo naručio ćevape u somunu, a za desert kesten pire. A bez problema ću odbiti svaku vrstu salate.

Čime vas se može razmaziti?

IVAN: Mene je najlakše razmaziti kuhanim kestenima, zapravo kestenima u bilo kojoj varijanti.

ALEKSANDAR: Bilo kakvom večerom bez zvonjave mobitela.

Čega se najviše bojite u kuhinji?

IVAN: Moj najveći iracionalan strah je strah od octa. Od malena imam traume od same pomisli na ocat,  kojeg nema u mojoj kuhinji. Ne jedem nikakva jela koja u sebi sadrže ocat poput salata, ukiseljenog i slično.


Čak sam imao odbojnost spram namirnica koje najčešće dolaze u kombinaciji s octom, no danas jedem sirove krastavce, papriku, paradajz i slično.

Moj najveći iracionalan strah je strah od octa. Ne jedem nikakva jela koja u sebi sadrže ocat poput salata, ukiseljenog i slično.

Naravno da pojedem ocat u nekim jelima u kojima ga ne osjetim poput beze kora, ili u onima u kojima se trudim ignorirati ga maksimalno poput pašticade. Uglavnom strah od octa jako komplicira život meni i ljudima oko mene.

ALEKSANDAR: Bojim se da više nikada neću smršaviti, haha …i tog se najčešće sjetim za vrijeme nekog finog obroka.

A kako se najradije opuštate?

ALEKSANDAR: Najčešće se opuštam pripremom zdravih obroka za naredni tjedan poput zdravih pahuljica.

IVAN: Meni je za opuštanje potrebna dobra muzika, društvo mojih pasa i najdražih ljudi i naravno nešto fino za pojesti i popiti.

Dovršite nam rečenice:

  • Danas je moderno… sve što ti padne na pamet
  • Dom treba mirisati na… peciva
  • Hrana koja vraća u djetinjstvo su… šnenokle
  • Kuhar sa stilom je… Mate Janković

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.