Moj profil

Forum

Kako funkcionira?

Imate pitanje, trebate savjet ili želite informacije o nekoj temi, Forum je pravo mjesto za vas. Možete pogledati sve teme koje se nude, stavljati svoje postove i razmjenjivati iskustva s drugim forumašima. Ako mislite da o nečemu treba posebno pisati možete pokrenuti novu temu. Ukoliko pogriješite u pisanju ili ste se predomislili oko objavljivanja svog mišljenja, dotični post možete izbrisati unutar 30 minuta. Po isteku tog vremena više ne možete uređivati objavljene postove, a isto vrijedi za komentare pod tuđim slikama ili receptima.

Kako staviti slike na Forum?

Sada puno jednostavnije nego prije. Uploadajte slike u svoju galeriju slika na Coolinarici i onda ju polinkajte (ubacite) u Forum.

Neko vrijeme vas nije bilo na Forumu. Kako pohvatati sve ono što ste propustili?

Naslov tema koje niste vidjeli od zadnjeg posjeta je bold. Pročitani postovi nisu bold, a ikonica lijevo od naslova teme vodi na zadnji nepročitani post. Također se na teme koje vas zanimaju možete "pretplatiti" na način da na dnu stranice kliknete "Obavijesti me o novim postovima", čime će na vašu adresu e-pošte stizati obavijesti o novim objavljenim postovima. Daljnje obavijesti nećete dobivati sve dok ne kliknete na link u pristigloj poruci.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.