Moj profil

Četiri razloga zašto koristiti ekološke proizvode u vašoj kuhinji

Ako nastojite živjeti u skladu s prirodom ili namjeravate napraviti promjene koje vode prema tomu, započnite s ekološki prihvatljivim proizvodima. Dan planeta Zemlje odličan je povod za početak promjena u vašem domu. Otkrivamo vam neke od prednosti primjene ekoloških proizvoda u vašoj kuhinji…

Zdravije je kuhati u ekološkom posuđu

Hrana i sve vezano uz nju najizravnija je veza koju imamo s prirodom i našim planetom. Osim namirnica koje biramo, svakako je važno i u čemu ih pripremamo. Sve se više pažnje posvećuje posuđu u kojem se hrana priprema. Brojni su razlozi zašto je tome tako. Opredijeliti se za ekološki prihvatljivo posuđe donosi dobrobiti koje imaju učinak na nas, a time pridonosimo i očuvanju prirode. Takvo posuđe zahtijeva korištenje manje masnoće, štedi energiju za pripremu, te u njemu naše namirnice održavaju svoja svojstva i time su zdravija za naš organizam. Proizvedeno je od recikliranog materijala, a njegovom upotrebom dugoročno se doprinosi zaštiti okoliša.

Delimano linija posuđa Green Planet napravljena je od 100% recikliranog aluminija. Uz to, krase ga ručke načinjene u kombinaciji prirodnog i recikliranog materijala.

Moderno dizajnirano, izdržljivo i ekološki prihvatljivo posuđe

Kupnja kvalitetnog ekološkog posuđa nije jednostavan zadatak. Želimo da bude moderan i funkcionalan, lijepog dizajna i da traje godinama. Ovisno o osobnim navikama uvijek je preporuka birati ono koje ćete najčešće koristiti, poput tava, pekača ili lonaca. Posebnost takvog posuđa je i izdržljivost, jer takvo je posuđe dva i pol puta otpornije na ogrebotine, a pritom je i dalje lagano i čvrsto. Nije zanemarivo ni trošenje energije tijekom kuhanja. Upravo kuhanjem na ekološkom posuđu trošite manje energije. Dodatna prednost ekološkog posuđa je lakoća i jednostavnost održavanja, jer se hrana na njega ne lijepi prilikom kuhanja, te se lagano pere ručno ili u perilici.

Ekološki uzgojene namirnice u vašem urbanom vrtu

Osim nabavke ekološkoga posuđa postoje i drugi načini kako u kućanstvu možemo živjeti odgovornije i poboljšati kvalitetu života. Ekološki uzgojene namirnice primjerice, lako možemo uzgajati bez obzira na veličinu prostora u kojem živimo, bila to kuća s okućnicom ili balkon u središtu grada. Osobito su popularni novi proizvodi za vrtlarenje s kojima je jednostavno postati urbani vrtlar, te u vašoj kuhinji koristiti zdrave namirnice koje će vam uvijek biti nadohvat ruke.

Cjenovno pristupačno i eko friendly Delimano posuđe!

Povodom Dana planeta Zemlje za sve kupce posuđa Green Planet linije Delimano je pripremio 30% popusta. Osim super popusta, možda je baš sada vrijeme da se iskušate u vrtlarenju u svom domu, jer vas Delimano uz kupovinu proizvoda u iznosu iznad 200 kuna  daruje sa proizvodom linije „Biljkoborci“  - bosiljkom u teglici. Ponuda traje do 14.06.2021.

Liniju posuđa Green Planet testirao je i bloger @hungry_mile , a što je točno pripremao u njemu, provjerite u videu.

Native članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.