Moj profil
Začini inspiracije za nagradne aktivacije
Začini inspiracije za nagradne aktivacije

Začini inspiracije za nagradne aktivacije

Kako odrastamo, tako sazrijevaju i naši okusni pupoljci pa znatiželjno i sve hrabrije počinjemo otkrivati nove, raznolike okuse i teksture, kao i načine pripreme hrane. Osim što se trudimo kuhati svakoga dana te nam je važna brzina pripreme obiteljskih obroka, volimo te užitke dijeliti s drugima, bilo uživo za stolom ili plasiranjem fotografija na nekoj od društvenih mreža.

Pa zašto i ne bismo, kada zahvaljujući lepezi različitih Vegeta Maestro monozačina na raspolaganju imamo neograničenu inspiraciju i slobodu stvarati remek (d)jela! Široki asortiman omogućuje nam eksperimentiranje u kuhinji i isprobavanje brojnih jela, kojima upravo Vegeta Maestro monozačini dodaju onaj željeni „final touch“ neodoljivih i jedinstvenih okusa, mirisa i izgleda.

Inspiraciju dozovi, na Plitvicama odmori

Monozačini su sve samo ne monotoni. Vegeta Maestro monozačini su čisti, prirodni začini koji dolaze iz prirode, a njihov novi dizajn u skladu je s trendovima te će vas pred policama zadržati i koju sekundu više. Tko zna, možda je baš danas dan da isprobate neki novi okus i otkrijete neki novi začin? Bosiljak, paprika, đumbir, kurkuma vjerojatno su dio vaših omiljenih recepata, pa vas pozivamo da nam otkrijete detalje o pripremi jednog od njih i osvojite sjajnu nagradu.

Koji je vaš zadatak?

Zamislite se kako pripremate svoj omiljeni obrok s nekim od ovih začina: bosiljkom, kurkumom, paprikom ili đumbirom i opišite nam kako biste ga točno pripremili, tko bi vam asistirao, tko bi postavio stol, gdje biste uopće bili i naravno -  s kime biste na kraju uživali u vašem objedu. Pustite maštu na volju jer najkreativniji odgovor nagrađujemo predivnim vikendom za dvoje na Plitvicama!

Odgovore prilažete na internetskoj stranici https://www.zacini-inspiracije.hr/ od ponedjeljka 28. listopada do ponedjeljka 18. studenog 2019. Stručni žiri odabire i nagrađuje jedan najkreativniji odgovor, a ime pobjednika će biti objavljeno na stranici https://www.zacini-inspiracije.hr/ u ponedjeljak, 25. studenog 2019. Posegnite za inspiracijom, uključite se u nagradni natječaj i sretno svima!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.