Moj profil
Vegeta Maestro kralj začina!
Vegeta Maestro kralj začina!

Vegeta Maestro kralj začina!

Pustolovina prirodnih okusa vodi te na Brijune.

Ti, koji bi radije lovor ubacio u gulaš, slasnu marinadu ili poslagao po ukusnom komadu ribe nego da te netko okruni njegovim vijencem.  

Ti, kojem je kuhinja prirodno carstvo, a odanim degustatorima svojih specijaliteta na pitanje „Hoće li taj ručak?“, punih ustiju dovikuješ „Hakuna Matata!“

Da da, ti koji Kopar ne tražiš na karti, nego na polici sa začinima. Tebe tražimo da nam pomogneš pronaći Kralja začina.

Pustolovina prirodnih okusa vodi te na pustolovinu godine

Svaki put kada se upustiš u pustolovinu zvanu kuhanje, začini te odvedu na put oko svijeta. Kim u Nizozemsku i Skandinaviju, kurkuma u Aziju, a chili u Meksiko. Vegeta Maestro monozačini te vode na Brijune, u netaknutu prirodu, carstvo životinja i neometano uživanje s osobom koju sam odabereš.

Kako do nagrade?

Baš kao što Kralj lavova vlada svojom Ponosnom zemljom, ti vladaš okusima, balansiraš aromama, caruješ eksperimentima i sve oko sebe zadivljuješ kraljevskim jelima. No, koji začin je dovoljno dobar da ga stavimo na tron i proglasimo – Vegeta Maestro kraljem začina?

Od 21.2. do 8.3. na stranici https://www.zacini-inspiracije.hr/, u za to predviđenoj formi opiši koji je Vegeta Maestro začin za tebe najbolji od najboljih, onaj koji aromu jela čini skladnim i caruje njegovim okusom. Opiši zašto ti je baš on omiljen, kako ga uklapaš (možda potpuno neočekivano) u svoja jela i uvjeri nas da je baš to kralj začina bez kojeg ni mi više ne bismo smjeli pomišljati na kuhanje. Vjerujemo kako će naši začini inspiracije potaknuti tvoje kreativne konotacije.

Što očekuje pobjednika?

Stručni žiri će nakon 8. ožujka sve komentare pročitati i odabrati najbolji. Autora ili autoricu najboljeg, odnosno najkreativnijeg komentara očekuje glavna nagrada: vikend za dvoje na Brijunima + 2.000,00 kn na potrošačkoj kartici (sjajan poklon, slažemo se). No, tu nije kraj. Žiri će odabrati dodatnih 10 komentara koji im zapnu za oko kao peršin za zub i nagraditi ih sjajnim Vegeta Maestro poklon paketom.

Začina je mnogo, ali kralj može biti samo jedan! Reci nam koji je na https://www.zacini-inspiracije.hr/

Sretno svima!

Detalje o Nagradnom natječaju potražite i na Facebooku, Instagramu i Viberu te web platformama Coolinarika i Podravka.hr.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.