Moj profil

Vegeta 100% blagdanska daje mnoštvo sjajnih nagrada

Što je zajedničko Vegeti, Grinchu, purici s mlincima, Djedu Božićnjaku i Rudolfu? Vjerujemo da imate odgovor na to. Ispričajte nam ga kroz blagdansku priču u kojoj je glavna zvijezda Vegeta i osvojite jednu od bogatih i vrijednih nagrada

Hrana nas ponekad čini nostalgičnima, posebice u vrijeme blagdana, kada sjedamo za stol pun delicija kakve su spremale generacije prije nas. Osim uživanja u hrani, kroz priču nam dolaze sjećanja na sretne i bezbrižne dane, a obiteljske su anegdote uvijek tu kako bi nas podsjetile i na stvari koje želimo potisnuti. Primjerice – nedovoljno pečenu puricu s mlincima koju ste poslužili prije deset godina ili onaj kolač u kojem se, umjesto šećera, našla sol. No, za razliku od tipičnog sjećanja, sjećanja na hranu ili okus potiču nas na korištenje svih naših pet osjetila. Mi vas dodatno potičemo da budete kreativni i spojite pet pojmova za osvajanje sjajnih Vegeta nagrada.

Pisanje priče i kreativno spajanje vodi te do sjajne nagrade

Vrijeme blagdana koje je pred nama, vrijeme je za opuštanje, lijepe trenutke s najdražima i puno ljubavi koja, složit ćete se svi, ide kroz želudac. Na stolovima će se uskoro naći blagdanske delicije, a u pauzama od uživanja, uključite se u zabavan nagradni natječaj Vegeta: 100% blagdanska i osvojite jednu od vrijednih nagrada. Evo i kako!

Nagradni natječaj odvija se na već dobro poznatoj stranici www.vegeta.hr/100postooriginalna od 25. studenog do 23. prosinca 2021. godine. Dočekat će vas blagdansko ozračje u kojem smo već pomalo svi, pa tako i Vegeta kuhar koji umjesto svoje chef kapice, na glavi sada nosi božićnu. Na nagradnom vas natječaju očekuje pet pojmova: Grinch, Rudolf, Djed Božićnjak, purica s mlincima i Vegeta, a vaš je zadatak kroz kreativnu priču, opisati što povezuje Vegetu i ostala četiri blagdanska pojma.

Lako i zabavno, zar ne?

Jesu li Rudolf i Grinch skupa pekli puricu pa zaboravili na mlince? Možda je Djedica Grinchu poklonio Vegetu i uljepšao mu blagdane? A što ako je Rudolf prosuo Vegetu pa je sad u problemu i treba pomoć Djedice? Pustite mašti na volju, žiri jedva čeka vase priče. Ipak, pripazite da radnju ne zakuhate baš previše, jer imate na raspolaganju 1.000 znakova, no neka Vegeta bude glavni lik. Nakon što ste upisali priču u za to predviđenu formu, upišite i svoje podatke, čime završavate prijavu te prepustite stručnom žiriju da odradi svoju čaroliju.

Što osvajaju autori najkreativnijih priča?

Autor najkreativnije priče osvojit će glavnu nagradu, GrandPrix kuhinjski robot, koji će vam olakšati pripremu hrane, bilo da se radi o juhi, tijestu, salati, umacima ili varivu jer on miješa, drobi, miksa i kuha, ostavljajući vam više vremena za kreativnost i smišljanje novih jela. Druga nagrada je Polaroid fotoaparat, sve što vam je potrebno za stvaranje fotografija i blagdanskih uspomena, a treća nagrada je Quickstick Sous Vide kuhalo s kojim ćete poput profesionalaca, u nekoliko koraka stvoriti ukusna i zdrava jela. Dodatno, žiri će odabrati još 10 kreativnih priča i nagraditi ih s po jednim bogatim Vegeta poklon paketom, koji uz Vegetu Original, sadrži i mnoštvo Vegeta Maestro začina čiji mirisi asociraju na zimski ugođaj i božićne blagdane.

Kako biste se što više približili blagdanskom ugođaju i dobili inspiraciju za pisanje priča, pozivamo vas da dijelite svoja blagdanska jela na sekciji predviđenoj za recepte ili na Instagramu pod #100postoblagdanska i tako proširite dodatno blagdanski duh.