Moj profil

Ti nama vic, mi tebi nagradu: Uključi se u natječaj “Osmijeh koji povezuje generacije”

Ako fore vadiš iz rukava kao recepte iz glave, nasmiješ i najzahtjevniju ekipu koja dolazi na večeru, okušaj se u Podravkinom nagradnom natječaju i osvoji jednu od 12 sjajnih nagrada

Znaš li što kaže lonac poklopcu koji mu je premalen? Nije nam SUĐEno.

A koje je najsmješnije jelo? ŠAL(š)A.

Ako su ti vicevi bolji od naših (a vjerujemo da jesu) imamo za tebe sjajnu vijest. Od 23. lipnja do 23. srpnja na stranici meatandmore.podravka.hr/okusi-koji-povezuju-generacije/ traje nagradni natječaj “Osmijeh koji povezuje generacije”, koji nagrađuje upravo najoriginalnije viceve i šale.

Do nagrada u 3 jednostavna koraka    

Kad želiš pojesti nešto ukusno i brzo, toplo i zasitno, biraš Podravkina gotova jela - chilli con carne ili curry s piletinom. U pauzi ne jedeš tek običan sendvič već konkretnije jelo kao što su penne bolognese ili salata quinoa s grahom i povrćem, spremni za samo 2-3 minute. A, kada želiš nasmijati sve oko sebe i pritom osvojiti nagradu, slijediš ove jednostavne korake:

  1. Od četvrtka 23. lipnja do subote 23. srpnja kupi barem jedno od Podravka gotovih jela, uploadaj račun u za to predviđenoj formi na stranici meatandmore.podravka.hr/okusi-koji-povezuju-generacije/ i obavezno račun sačuvaj do kraja natječaja
  2. Osmisli i napiši nam svoj najbolji i najoriginalniji vic zbog kojeg će žiriju poteći suze od smijeha, a ekipa će te zvati na roštiljanje samo da ga opet čuje. (a i mnoge druge)
  3. Vic svakako podijeli i s drugima na društvenim mrežama te tako potakni lanac smijeha i veselja, jer to nam svima treba!

Pripremili smo ti čak 12 sjajnih nagrada

Za Podravka gotove proizvode, spremne u svega 2 do 3 minute, biramo samo vrhunske sastojke najviše kvalitete, koji su prošli vrlo stroge procese kontrole prije same proizvodnje. Isto tako pomno smo birali nagrade za one najbolje.

Prva nagrada ide osobi koja smisli najbolji vic i oduševi naš žiri, a to je mobitel Samsung Galaxy S21 Ultra, uz koji možeš zabilježiti baš svaki osmijeh i sretan trenutak u životu. Drugi vic osvojit će Candy mikrovalnu pećnicu, uz koju ćeš gotova jela zagrijati u trenu i uživati u ukusnom obroku. 10 dodatnih šala koje zapnu žiriju za oko i uho osvoji će po bogat paket Podravka gotovih jela.

Znamo da ljubav ide kroz želudac, ali osmijeh otvara sva vrata te poneku limenku. Dok uživaš u omiljenim Podravka gotovim jelima i dijeliš ih s obitelji, susjedima ili kolegama na poslu, smisli i vic koji će ih sve nasmijati a tebi – možda nagradu donijeti.

Sretno!