Moj profil

Složi savršen doručak

Pripremi sliku savršenog doručka iz Podravkine kuhinje i budi među 15 sretnika koji će osvojiti poklon paket proizvoda

Kažu kako se po jutru dan poznaje. E pa u skladu s time, Podravkini voćni namazi, pekmezi i džemovi odličan su izbor za početak dana koji će ti osigurati sve potrebno za uspješan dan. Novi Podravkini namazi 100% voće prirodni su i pouzdano kvalitetni, bez dodanog šećera i s vidljivim komadićima voća. Extra džemovi su 30% manje zašećereni u odnos na klasične recepture, nemaju dodane konzervanse ni sladila, a imaju komadiće voća. Izvorno hrvatski Pekmez od šljiva donosi okus domaćeg pekmeza spremljen po tradicionalnoj recepturi. Iskombiniraj ih i podijeli s nama kako izgleda tvoj savršen doručak, bez obzira jesi li od onih koji samo nešto ubace „s nogu“ ili imaš posebne jutarnje rituale prilikom doručkovanja.

Pripremili smo ti zabavne sličice od kojih nam moraš ispričati vizualnu priču: napraviti savršen doručak koji će nas oboriti s nogu. Osim što biraš lokaciju na kojoj će doručak biti poslužen, biraš i između pribora koji ti treba te različitih sastojaka po kategorijama. Isplati se potruditi jer smo osigurali 15 poklon paketa proizvoda za one najkreativnije!
Svoj doručak možeš pripremiti na https://najprirodnije-slatko-zadovoljstvo.podravka.hr/ od 23. ožujka do 15. travnja. Čekamo tvoj savršen doručak!