Moj profil

Putopitalica te nagrađuje! Unesi u svakodnevicu svjetske okuse i mirise i svaki će dan biti novo putovanje

Ako je recept putovnica, a hrana je putovanje, što je cilj? Osvojiti svijet! Uz Vegetu Natur za internacionalna jela već si korak bliže

Lijepo je uživati u klasicima domaće kuhinje: maneštri, sarmi, maminim čupavcima ili pak slasnim čvarcima, ali treba dati šansu i specijalitetima svjetske kuhinje. Srećom, kako bi u njima svakodnevno uživao, ne trebaš ići daleko – tek do najbliže trgovine! Stoga prestani dosađivati svom nepcu stalno istim jelima i isprobaj egzotične okuse udaljenih krajeva. Uz pomoć Vegete Natur za internacionalna jela, ukusni specijaliteti svjetskih kuhinja gotovi su u tren oka. Krenimo!

Na pravom si putu da osvojiš svijet i vrijedne nagrade

Voliš putovati i želiš vidjeti cijeli svijet?

Privlači te otkrivanje novih destinacija i uzbudljivih okusa?

Sjajno, jer za tebe imamo Putopisno iznenađenje. Riješi kviz Putopitalica na stranici https://vegeta-natur.hr/svjetski-specijaliteti, otključaj nagradni zadatak i uđi u borbu za svjetski dobre nagrade. Nagradni natječaj traje od 15. listopada do 15. studenog 2021., mistični okusi Azije, drevni okusi Meksika ili poetični okusi Italije čekaju, neka te inspiriraju na putu do cilja.

Što je PUTOPITALICA?

Putopitalica je nagradni kviz koji se sastoji od ukupno 10 pitanja. Devet pitanja je na temu proizvoda, jela i destinacije, a posljednje, deseto pitanje je esejskog tipa na koje odgovaraš kreativnim odgovorom vezanim uz jednu od zemalja. Uz taj odgovor, potrebno je ostaviti osobne podatke i pričekati kraj natječaja te otkriti jesi li bio najkreativniji prema izboru našeg žirija.

Koje su nagrade?

Najveći kreativac osvaja pametan način da spakira sve što mu je potrebno za put zahvaljujući modernom i praktičnom aluminijskom putnom koferu ''The Bigger Carry-On''. Druga nagrada osigurat će ti da profesionalno i efektno zabilježiš najbolje trenutke putovanja uz DJI mini dron za snimanje, a još 5 kreativnih odgovora osvaja Vegeta Natur poklon pakete.

Uživaj u vrhunskim i uzbudljivim okusima Azije, Meksika i Italije, dozvoli da te nadahnu za rješavanje Putopitalice, otključaj nagradni zadatak i osvoji vrijedne nagrade bez napuštanja udobnosti svog doma. Dobar tek. Buon apetito. Chi chi chi. I najvažnije - Buona fortuna!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.