Moj profil
Prvo ispeci pa reci jer ti nagradni natječaj 'Kvrgave zgode' donosi za to sjajne nagrade
Prvo ispeci pa reci jer ti nagradni natječaj 'Kvrgave zgode' donosi za to sjajne nagrade

Prvo ispeci pa reci jer ti nagradni natječaj 'Kvrgave zgode' donosi za to sjajne nagrade

Kreativni natječaj u kojem možeš osvojiti Mountain bike Giant, Samsung Galaxy fold ili jedan od 10 vrijednih Vegeta poklon paketa odvija se u dva kruga, a u nastavku doznaj kako do nagrada

Koliko su ti puta rekli da nemaš dlake na jeziku? Možda si čuo i da bi bilo dobro se držati one stare “prvo ispeci pa reci”? No, ponekad se dogodi da se nađeš u kvrgavoj situaciji jer si nešto neobično izjavio. To je prirodno, zar ne? Srećom, Vegeta Natur te nagrađuje baš za takve kvrgave zgode. Evo i kako.

Prijavi se! Jer kad je u priči povrće, zabavna zgoda se sama nameće

Tvoja te kvrgava zgoda vodi do vrijednih nagrada. Odgovori na 3 lagana pitanja, otkrij u kakvu su te kvrgavu zgodu oni doveli i izvuci iz situacije ono najbolje. Opiši ju kreativno, u maksimalno 600 znakova i osvoji jednu od nagrada. Zabavno, zar ne? Baš kao i kuhanje s Vegetom Natur: zanimljivo, ukusno i prirodno, po receptu majke prirode.

Što je zgoda kvrgavija, nagrada je zgodnija

Vegeta Natur je savršen spoj čak 9 vrsta suncem okupanog povrća i pažljivo odabranih začina koji će tvojim jelima dati najfiniji okus prirode. Uz to, napunit će te inspiracijom za osmišljavanje kvrgavih zgoda! Stoga pusti prirodu u svoju kuhinju, prepusti se bogatstvu prirodnih okusa i mirisa i pronađi recept za pobjedu.

Prvi krug Nagradnog natječaja traje od 7. do 30. rujna, glavna nagrada, koju osvaja najkreativnija kvrgava zgoda je Mountain bike Giant, a još pet vaših priča osvojit će Vegeta poklon paket. Drugi krug traje od 1. do 31. listopada, a najkvrgaviju zgodu napisanu u tom period čeka glavna nagrada - Samsung Galaxy fold, dok će dodatnih kreativnih priča stručni žiri razveseliti vrijednim Vegeta poklon paketima.

Da skratimo priču…

Dva su kruga – od 7. do 30.9. i od 1. do 31.10.

Glavna nagrada prvog kruga je Mountain bike Giant, a drugog Samsung Galaxy fold. U svakom krugu još pet kvrgavih priča osvaja Vegeta poklon paket

Kako do nagrada? Vrlo jednostavno. Na stranici https://vegeta-natur.hr/kvrgave-zgode/ odgovori na 3 lagana pitanja:
datum rođenja, omiljeno povrće i prvo slovo imena pa dobivenu kvrgavu zgodu opiši kreativno, u maksimalno 600 znakova. P.S.tttt – S obzirom na to da je Natječaj kreativan a žiri voli čitati, jedna se osoba može prijaviti više puta i sudjelovati u oba kruga. Sretno svima!