Moj profil
Grill Majstora tražimo, vatrene nagrade dijelimo
Grill Majstora tražimo, vatrene nagrade dijelimo

Grill Majstora tražimo, vatrene nagrade dijelimo

Ako znaš koja je kobasici bolja strana, zašto je ćevapčiće lakše pojesti nego ispravno, od prve, napisati i koga zvati kad se oko grilla počne dimiti, dobre su šanse da si ti – naš grill Majstor!

Pravi grill majstor zna baš sve o dobrom roštilju. On jednakom lakoćom grilla svoje specijalitete bilo na rešetki ili tavi. Za dobrim se grill Majstorom dimi, a ako misliš da si taj, odgovori na 5 laganih pitanja, ispuni kreativni zadatak i osvoji vatrene nagrade.

Samo točni odgovori i prava kreativa otkrivaju nam grill Majstora

Ako ti na spomen roštiljanja rastu zazubice, u mislima sad pališ vatru, vadiš roštilj ili tavu, mariniraš  meso i šalješ dimne signale cijelom susjedstvu, možda si baš ti grill Majstor kojeg tražimo!

Kako bi sudjelovao u nagradnom natječaju i osvojio jednu od 11 vatrenih nagrada na stranici https://meatandmore.podravka.hr/grill/postani-grill-majstor/ odigraj kviz, odnosno odgovori na 5 brzih i laganih kviz pitanja i otključaj nagradni zadatak. Na njega je potrebno kreativno odgovoriti, u najviše 600 znakova. Vjerujemo da tebi, kao vrsnom poznavatelju grilla, neće biti nikakav problem. Nakon toga, preostaje ti ostaviti podatke da se mariniraju, zapaliti s ekipom u nabavku Podravkinih grill proizvoda i pričekati proglašenje.

Koje su nagrade, pitaš se?

Glavna nagrada je prijenosni roštilj i piknik ruksak, savršeni par za spontane piknike na otvorenom i druženja s ekipom koja se zaboravila najaviti, ali je sa sobom ponijela Podravka ćevape. Glavna nagrada je prijenosni roštilj i piknik ruksak, savršeni par za spontane piknike na otvorenom i druženja s ekipom koja se zaboravila najaviti, ali je sa sobom ponijela Podravka ćevape i Grill Majstor kobasice. Iako si za grillanje opremljen poput omanjeg restorana, jedva pronalaziš mjesta za nove priloge i marinade, vjerujemo da ćeš ipak pronaći mjesta za ovu nagradu. Niti utješne nagrade nisu za plakanje, osim ako oko malo zasuzi od dima s roštilja, a radi se o 10 vatrenih grill paketa s kojima ćeš jedva čekati da netko pita: Hoćemo danas nešto baciti na rešetke?

Kad ljudi pomisle na idealan grill, tvoja im se slika stvori iza dimne zavjese. Srednje ti je ime grill, a prvo Majstor. Barataš tavom kao da ti je produžena ruka, a sad samo preostaje cijelome svijetu dati do znanja tko si. Uključi se u Natječaj, izgrillaj kreativan odgovor i uz glavnu nagradu, uzmi i titulu GRILL MAJSTOR!

Nagradni natječaj „Postani grill majstor“ traje od 26. svibnja do 10. lipnja, svatko može sudjelovati s više prijava, ali nagradu može osvojiti samo jednom. Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 20.06.2021. godine.

Sretno!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.