Moj profil

Sama nakon dugooo vremena

Svi se nekud razbježali, a ja ostade sama

Nakon pune tri godine, sama sam u ovoj velikoj kući. I sad mi je pusta, fale mi svi, i djeca i muž i uopće ne uživam kako sam se nadala.

Klinci su kod baka. Jučer je Mihael proslavio prvi rođendan! Joj, kako je to brzo proletilo. Okreneš se oko sebe i već su veliki. Rastu kao gljive, a ja bih da budu zauvijek takve male maze kao sada.

Karlo je već četiri i stalno je na relaciji jedna baka, druga baka, naša kuća. Ali Mihić! Mihić se nikada nije odvojio od mene. Jučer sam imala osjećaj da mi netko čupa srce van kad je odlazio. Znam da mu je dobro, da se svi brinu za njega, ali MAMA JE IPAK MAMA! Sad je i prohodao i tako je medeni i sladak dok se gega kao patkica i šalje mami pusice. Ma rastopim se!!! A sada toga nema, barem ne ovaj tjedan i jako mi je teško.

Muž je otišao na teren i nema ga cijeli tjedan, ali ipak ovaj tjedan mu je skraćeni iz jednog razloga. Tražio je slobodan petak pa tako ja i on putujemo na romantični vikend na more povodom pete godišnjice braka! Zato klinci i jesu kod baka - da u miru počistim kuću nakon jučerašnjeg stampeda od 28 ljudi i da se malo odmorim.

Jedva čekam da se posvetimo jedno drugome, makar i tih dva tri dana...

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.