Moj profil
Pozdrav
Pozdrav

Pozdrav

Vinica1

Prije nego li me uklone ukloniću se sama ,tako će mi biti lakše da napustim sve vas

Do sada sam objavila 70 recepata15 članaka1.130 slika2 videa7.090 komentara i 1.229 postova na forumu. Tagirala sam 91 puta sa 31 tagom. Odabrala sam 423 omiljena sadržaja. Također, imam 111 prijatelja.

i nije nešto  spram onog koliko su radile i uradile druge članice .slažem se da su recepti važni ali je pitanje da li bi  se mi toliko zadržavali na Coolki da nije bilo i ostalih  vidova druženja .

Počela sam pratiti od 2007  . nisam bila član ali sam redovno pratila sve što se pisalo .Vaši Članci su me'' naterali'' da se prihvatim učenja informatičkoj pismenosti --koliko toliko .

Sjećam se @ivonab me je upućivala kako uopšte da pristupim ,postavim slike ,članke  recepte .@suzyg me učila gdje i kako da nađem smajliće a @kira1  kako ih postaviti .

Mnogo sam naučila prije svega o radu na računalu i to zahvaljujući divnim ljudima odavde . Ušla sam u grupu Coolintermezzo , misleći ma šta je to ,to ne može biti teško ,samo klik ,klik po mobitelu i evo ti slika ...e neće da može reče @kepica  ima da se nauči i šta je svjetlo i daljina i blizina i kad padaš i kad letiš i tako ti ja naučih (koliko -toliko ) da škljocam  i postavljam slike .Istina Grupe,Forumi,Komentari ,Članci ,Događaji 


Kako možete ukinuti Forum ma zamislite samo kakav će to tugaljivi sajt biti bez @dvazen  i njenog britkog komentara ,pa @MiraLi  kakvi će to tugaljivi sajt biti bez peckanja  @Pomoravka svaki dan stavi po neku sliku i recept ,zar će to sve biti uskraćeno .I ajd ruku na srce ko bi imao priliku da vidi guzu zeta od  @Mimi-Atlanta  da nije bilo Coolintermezza . 

Na kraju Zahvaljujem svima vama koji ste doprineli da dođem i ostanem na ovim stranicama ,a hvala i vama NOVOKOMPONOVANIM mladim snagama što ste me poterali da idem dalje i da širim neke nove vidike 

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.