Moj profil
Hvala, MIRJANA / Ruza123
Hvala, MIRJANA / Ruza123

Hvala, MIRJANA / Ruza123

11.4.2013.Lilest

Što god napišem, malo je.

Toliko toga bih htjela reći /napisati, a ne znam niti kako početi. Još kad znam da sve ono što napišem je malo i neću dovoljno riječima izraziti koliko duboko poštovanje i odanost osjećam prema TOJ krasnoj ženi.

E, kad bismo svi bili kao Mirjana.

A sve je počelo slučajno. Pravi razlog moje registracije na Coolinariku je da kompletiram recepte i koliko-toliko ih povežem sa slikama. Lijepo je na slici vidjeti kako što izgleda, ali za sve to povezati, malo mi je ovaj život.

I iz jednog komentara, naša Mirjana je osjetila što me muči i nesebično mi poslala puno lijepih slika da ih kao svoje prislonim uz moje odgovarajuće recepte. Osjećala sam se dvojako, presretno i neugodno. Ali, ovo prvo je prevladalo, moram priznati.

I sad smo tu gdje jesmo. Moj recept, njena prekrasna slika koja je zasluženo izabrana za sliku dana. Presretna sam zbog Mirjane, a osjećam se tako neugodno da vam to opisati ne mogu. Kao netko tko se kiti tuđim perjem, a takva nikad nisam bila.

I opet s NJENE strane podrška.

Kad bismo se svi ponašali kao ONA, na Coolki bi cvalo cvijeće od poštivanja, razumijevanja, solidarnosti... Voljela bih da jedna drugoj pomažemo, savjetujemo, ukažemo na greške na lijep način, da budemo jedna velika OBITELJ u pravom smislu riječi.

I još jednom, MIRJANA, od srca ti hvala, ne samo na slikama, već prvenstveno na ruci prijateljstva, podršci, razumijevanju...na svemu. ❤️

Ljiljana

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.