Moj profil
Veseli dječji sendviči
Veseli dječji sendviči

Veseli dječji sendviči

Djeca obožavaju sendviče, a posebno one neobične koji izgledaju kao da su ispali iz kadrova crtića ili stranica slikovnica. Oduševite svoje klince veselim Coolinarikinim sendvičima u obliku gusjenice, bubamare, klauna ili cvijeta.

Djeca obožavaju sendviče. Sendviči kao da su stvoreni baš za djecu. Jedu se baš onako kako to djeca najviše vole, ručicama. Mogu se pripremiti dok veliš keks i stanu u svaku pa i najmanju torbicu i svaki malo veći džepić. Mogu se ponijeti u vrtić i u školu, ali i na igralište, na plažu, u kino ili na izlet.

Ovisno o količini gladi ili situaciji, mogu se grickati polako, ali i poklopati svemirskom brzinom. Mogu se pojesti cijeli, ali i podijeliti sa simpatijom ili prijateljem. Iako posebno prijaju za užinu, sendviči mogu utažiti dječju glad uvijek i svuda pa i u svečarskim prilikama, na partijima, rođendanima i drugim dječjim okupljanjima.

Mame su toliko maštovite i spretne da i od najobičnijih sastojaka naprave ludo otkačene te naravno ludo ukusne sendviče.

No, iako djeca bez iznimke vole sve sendviče, najradosnija su kada im mame spreme one koji izgledaju kao da su netom ispali iz kadrova razigranih crtića ili sa stranica šarenih slikovnica. A, baš za te, neobične i vesele sendviče nema većih majstora od mama. Mame su toliko maštovite i spretne da i od najobičnijih sastojaka naprave ludo otkačene te naravno ludo ukusne sendviče. Umjesto da sastojke jednostavno poslože na kruh, one od njih mogu napraviti različite likove.

Za rajsku pticu okrugle ploške salame oblikuju u tijelo i raskošna krila, ploške sira izrežu u kitnjasti rep, od masline i dva zrna papra načine glavu s očicama, a od mrkvice izrežu kljunić i nožice. Štoviše, od toasta te ploški sira i salame znaju složiti i mrak moderne mobitele s gumbićima od graška iz limenke ili razigrane automobilčiće s kotačima od deblje narezanih kolutića salame povezanih osovinom od slanih štapića.

Zahvaljujući maštovitim mamama okrugla peciva obložena ploškama salame postaju nasmijana lica s buljookim očima od maslina, nosom od polovice mini rajčice, zubima od zrnja kukuruza iz konzerve, brkovima od grančice kopra te kosom od kovrčave salate. Naravno, osim na svoju bezgraničnu maštu i veliko kulinarsko umijeće u pravljenju neobičnih, veselih i otkačenih sendviča mame se s pravom mogu osloniti i na Coolinariku. Prema najnovijim receptima mogu vrlo jednostavno i brzo od kruha i sastojaka koji se nalaze u svakom hladnjaku pripremiti neobične i jako ukusne sendviče u obliku životinjica, zelene ili žute gusjenice te bubamare. Svoje klince i njihove prijatelje mogu razveseliti i oduševiti i sendvičem klaunom, cvijetom, a mogu odabrati i sendvič vesela djevojčica ili limač.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.