Moj profil

Xiaomi – ovoga Božića darujemo MI!

On je tako lijep i elegantno tanak, izgleda luksuzno, radi fenomenalne fotke i to ne samo po danu, već i navečer.

Iako zvuči kao opis jednog Insta muža koji vrijedno prati i snima svoju ženu influencericu, ipak vam pišemo o najnovijim modelima smartphonea koji ovih blagdana čine odličnu priliku za božićne poklone. Sve stiže iz bogate Xiaomi riznice, smartphonei koji su oduševili žene, muškarce, gejmere, a i klasičare koji jednostavno trebaju dobar smartphone. Ako uz to dodamo i odličan paket mobitela + Mi sata – imamo idealnu kombinaciju.

Donosimo vam samo neke od prijedloga gdje uz odličnu cijenu dobivate i odlične proizvode Xiaomi.

Xiaomi 11T + Mi Band 6

Xiaomi 11T uvelike unapređuje Xiaomijeve priznate tehnologije fotoaparata. Opremljen širokokutnom kamerom od 108 MP, 2x telemakro i 120° ultraširokokutnom kamerom, omogućuje vam snimanje brzih isječaka i filmova s vašeg dlana. 2,1 μm 9-u-1 Super Pixel podržan je snažnom obradom slika. Audio Zoom će vašim videozapisima dodati novu dimenziju, omogućujući vam da zumirate objekte i uživate u zadivljujućem zvuku.

Xiaomi 11T ima fleksibilni ravni AMOLED ekran dijagonale 6,67 ’’ 120Hz opremljen tehnologijom TrueColor, koji korisnicima omogućuje ponovno otkrivanje čarolije filma s pametnog telefona. AdaptiveSync zaslon od 120 Hz može doseći ultra visoku brzinu uzorkovanja od 480 Hz, pogodnu za konkurentnu prednost tijekom igranja. Kako bi poboljšao vaše kino iskustvo, Xiaomi 11T također podržava Dolby Atmos kroz svoje dvostruke zvučnike.

Kao vrhunski uređaj koji podržava sve vaše potrebe za filmom i medijima, Xiaomi 11T izgrađen je na najmoćnijoj mobilnoj platformi Mediatek Dimensity 1200-Ultra 6nm i opremljen kombinacijom energetski učinkovitog procesora od 3,0 GHz, među najboljim je vodećim skupovima čipova trenutno na tržištu.

Xiaomi 11T brine se da nikada ne propustite trenutak. Žično punjenje od 67 W i njegova baterija od 5000 mAh napuni se do 100% u samo 36 minuta, omogućujući vam neograničeno stvaranje za cijeli dan.

Uz sve to, uz ovaj mobitel dobivate gratis Mi Band 6 sat, za samo 3.799 kn!

Xiaomi 11 Lite 5G NE + Mi Band 6

Uz odlične tehničke karakteristike ono što posebno vizualno oduševljava jest paleta boja u kojima se može nabaviti Xiaomi 11 Lite 5G NE. U ovoj seriji ponuđene su crna, svijetlo plava i “pahulja” bijela boja, koja je posebno zanimljiva. Naime, ona poput ostalih ima mat finish, ali i efekt svjetlucanja na poleđini. Elegantnom izgledu doprinosi i sama dimenzija jer ovaj mobitel dužine oko 16 cm, širine oko 7,5 cm, te debljine – ili bolje rečeno tankoće od 6,8 mm, teži svega 158 grama.

Rubovi su mu ugodno zaobljeni. Njegov AMOLED ekran veličine 6,55 inča, s Dolby Vision podrškom, što znači da su boje lijepe i pune, može prikazati milijun boja. Tako piše u njegovim karakteristikama, a uživo to znači da je izvrstan za gledanje videa i igranje igrica. Tome doprinose i dva zvučnika koji zvuku daju stereo ugođaj.
Performansama doprinosi i Snapdragon procesor zbog čega je surfanje internetom besprijekorno, a igranje igrica vrlo ugodno iskustvo. Dolazi u kombinacijama sa 6 GB rama i 128 GB memorije te 8 GB rama sa 128 ili 256 GB memorije.

NE je NEW EDITION, a nova edicija znači da dolazi s podrškom za brzu 5G mrežu.

Glavna kamera je trostruka i trenutno najbolja u svojoj kategoriji. Ima 64 + 8 + 5 megapiksela te leće za telefoto i macro opcije s kojima možete zumirati fotku ili je snimiti iz jako širokog kuta te dobiti jako poželjni ”bokeh” efekt na fotografiji (objekt koji snimate je oštar, a pozadina blurana). U video opciji kamera ima jako značajnu funkciju stabilizacije – to znači dok snimate video i hodate, kamera se neće tresti, a u pro modu može snimati 4K video.

Požurite i odaberite svoj Xiaomi model mobitel, koji vam više odgovara! Poklonite sebi ili svojim najmilijima novi mobitel odlične kamere i performansi, uz gratis Mi Band 6 sat i ovoga Božića darujte MI.

Promo članak