Moj profil
Tri proizvoda za blistavi dom nakon godišnjih odmora
Tri proizvoda za blistavi dom nakon godišnjih odmora

Tri proizvoda za blistavi dom nakon godišnjih odmora

Vrijeme nakon godišnjih odmora i pripreme za posao ili školu vaših mališana svakako je i vrijeme za temeljitije čišćenje vašeg doma. Hladniji dani bolje će se iskoristiti za ovaj nimalo jednostavan zadatak, a uz ova tri proizvoda vaš će stan blistati i mirisati.

Odabrali smo nekoliko proizvoda koji će vas riješiti brzo i lako prljavštine i prašine na kuhinjskim površinama, kao i kvalitetnih sredstava za čišćenje i dezinfekciju kupaonica. Zasigurno će se na vašoj ili odjeći vaših mališana naći i pokoja zaostala mrlja od ljetnog sladoleda ili ručka. Ne brinite, efikasno i brzo riješit ćete ih u samo jednom pranju!

Krenut ćemo od kuhinje, mjesta okupljanja obitelji i pripreme zajedničkih objeda. Temeljito čišćenje uključit će zasigurno brisanje prašine i prljavštine, ali i dati nam osjećaj sigurnosti da su na kuhinjskim površinama ne samo uklonjene tvrdokorne masnoće i da nema neugodnih mirisa,  već i da smo se riješili gotovo svih bakterija i virusa. Premda se ponekad može činiti da će vam za čišćenje kuhinje nakon godišnjih odmora trebati dosta vremena da sve vratite u prvobitno blistavo stanje, ne treba unaprijed očajavati jer dostatno je samo jedno sredstvo, Mr Muscle, sredstvo za čišćenje kuhinjskih površina s mirisom limuna. Dovoljno ga je poprskati, ostaviti par minuta da djeluje i onda sve obrisati. Za pet minuta kuhinja je čista ali što je itekako važno i dezinficirana. Prednost je i ta da isto sredstvo može očistiti gotovo sve u vašem stanu, od zidova do električnih aparata.

Ista stvar je i s kupaonicom. Tragovi sapuna te raznih sredstava za tuširanje na pločicama i sanitarijama nisu blistav prizor, no i za to postoji učinkovito rješenje. Kvalitetno sredstvo za čišćenje kupaonice Mr Muscleuklonit će sve mrlje od sapuna, ali i sve bakterije i viruse, odnosno dezinficirati površine, a ostaviti ugodan miris mandarine. WC školja pak, sigurno je izazov za čišćenje zbog činjenice da ima dijelova u kojima se bakterije lako kriju, ali i za to postoji rješenje. 

Svima nam je mrsko stalno vući krpu po kući i brisati sve površine koje koristimo kako bi stvorili osjećaj da smo se riješili virusa i bakterija. Čistoća nije mjerljiva po količini vremena koju smo utrošili na nju već po učinkovitosti sredstava s kojima smo posao obavili. Kad je njihovo djelovanje aktivno u svega pet minuta poput Mr Muscle nakon kojih je rezultat čista i dezinficirana površina, zadovoljstvu nema kraja.

I kada je kuća čista i blistava, riješite se i zaostalih mrlja s odjeće i učinite je besprijekorno čistom. Odstranjivač mrlja s odjeće možete koristiti kao raspršivač ili „squeeze“, s kojega možete istisnuti tekućinu izravno na tkaninu odjeće. Bez obzira radi li se o mrlji od trave, voća, umaka, kave, vina ili neke masnoće, Shout odstranjivač mrlja uklonit će i one najtvrdokornije. Možete ga koristiti na svim perivim tkaninama direktnim nanošenjem ili kao dodatak deterdžentu u perilici rublja. Boje vaših tkanina ostat će i dalje postojane, a mrlje će nestati i na nižim temperaturama pranja.

Nije velika tajna, za dobro čistoću doma i vašeg rublja treba vam tek par sredstava za čišćenje, Mr Muscle i Shout odstranjivač mrlja, i imate jako oružje u rukama protiv virusa i bakterija.

Promo članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.