Moj profil

Talianette otvaraju tek

Talianetta tjestenine izvrstan su i brzo pripremljen samostalan obrok ili prilog glavnom jelu, a dodatkom jednostavnih začina pravi su gurmanski doživljaj.

Talianetta tjestenine uključuju raznoliku, laganu tjesteninu koja je gotova u hipu za maksimalno uživanje u bogatstvu okusa. Da biste osjetili najfinije okuse mediteranske kuhinje upravo na vlastitom stolu, potrebno vam je tek 550 ml tople vode i omiljena kombinacija okusa Talianetta.



No čar ovog svestranog i nadasve praktičnog proizvoda nije samo brzina njegove pripreme, već i u tome da jedan proizvod koji sadrži sve potrebno za gotovi obrok, uz minimalne promjene, svaki put može biti drugačiji. Kuharu dopušta da iskaže svoju kreativnost i da od jednostavnog jela koje se lako i brzo priprema svaki put napravi malu deliciju.

Pogledajte kako uz malo dodanih namirnica, najčešće onih koje svatko ima u kući ili ih uobičajeno koristi možete dobiti novi okusni doživljaj, bez unošenja dodatne složenosti u pripremu i bez produljivanja samog vremena pripreme obroka.

Talianetta makaroni Napoletana s rakovima

Talianetta makaroni Napoletana s rakovima



Popečete li očišćene repove rakova na zagrijanom ulju, lagano posolite i ubacite rajčice prerezane na pola te dodate kuhanoj Talianetti, dobili ste pravu mediteransku kombinaciju.

Talianetta makaroni Napoletana s tunom i maslinama

Talianetta makaroni Napoletana s tunom i maslinama


Još jedan prijedlog je da iskombinirate tuna file sa zelenim maslinama, maslinovim uljem i peršinom i obogatite već kuhanu tjesteninu.

Talianetta zapečeni makaroni Napoletana

Talianetta zapečeni makaroni Napoletana


Kockicama tikvica i patliđana možete dodati kuhanu Talianettu, a nakon što dodate pinjole i sir, sve zajedno još kratko zapecite u pećnici.

 Miriše na još:

  • Talianette predstavljaju gotov kompletan obrok za 2 osobe, brz i jednostavan za pripremu
  • Dodavanjem novih namirnica ne utječemo na brzinu i jednostavnost, ali omogućujemo kuharu da bude Masterchef u svojoj kuhinji, kreativan i inovativan
  • Količina obroka iz jednog pakiranja koje je inače namijenjeno za 2 osobe dostatna je 3 ili 4 osobe, pa tako dobivamo obrok i za cijelu obitelji ili nešto jači obrok za 2 osobe.

Trenutno možete birati sezonske, ljetne namirnice koje su najukusnije, najkvalitetnije i cjenovno najpristupačnije.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.