Moj profil

„Sve ptičice ...spustile se na more...!“

Cool-Rijeka 2012.

Nisu sve ptičice iz gore, ali sve smo bile na moru – večeras na cool-okupljanju, a gdje drugdje nego na terasi riječkog Konta – najpoznatijeg okupljališta svih generacija ovog grada! 

Dan je bio vruć i sparan, teško mi je bilo napustiti klimatizirani prostor. Ali cool ekipa je organizirala kavicu i bez obzira na celzijevce, to je poziv kojem se treba odazvati. Ponajviše što mi je to bio prvi susret sa mojim Riječankama. 

Dok sam prilazila ekipi koja je veselo čavrljala, u mislima sam slagala riječi kojima ću ih pozdraviti. Ništa nisam složila – sve što sam željela reči ovoj nepoznato-poznatoj družini rečeno je vrlo spontano uz „dobro večer“! I nisam se trebala posebno predstaviti. I slagala sam slagalicu i povezivala virutalno sa stvarnim – osobe i nickove, avatare, recepte i zezalice sa stvarnim osobama koje do sada nisam imala prilike upoznati. I stisak ruku i sitni poklončići – sve je to nekako bilo .... pa jednostavno i vrlo ležerno.

 Teško mi je riječima opisati što sam osjetila kada sam vidjela da stolu prilazi ... e, teško za pogoditi... jedna ptičica sa gore – kontinentalka – macapapučarica. Vedra, nasmijana i baš cool prijateljica. Odvojila je malo vremena od svog godišnjeg odmora kojeg provodi na Kvarneru da bi nam se pridružila. Jako sam sretna što sam je upoznala.

 Iako se dojmovi još „sliježu“, najjednostavnije što vam mogu reći za ovaj prvi susret sa mojim do sada samo virtualnim prijateljicama – cool, cool, cool. I lavandu (poklon naše drage Vesneri) sam namjerno ostavila pored kompjutora, pa opojni miris koji širi svakim udisajem podsjeća na sinoćnje druženje.

Hvala što sam imala čast upoznati vas i od sada sa ponosom kažem da to nisu samo neke virtualne osobe koje se kriju iza svojih nickova i avatara, ovo su od sinoć - MOJE PRIJATELJICE – bogatija sam za njih još 13 (gle lijepog broja).

 Iako nisam mogla sa svima vama posebno popričati, sretna sam što sam vas upoznala – karmela 12, vesnari, sanjass01, sandrine, sandra5, lilly-cool, carica69, zazu, j55ri (moja imenjakinja), luvaste, animoda, licia i macapapucarica.

(tag)

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.