Moj profil

Sva ruha šlaga

U Podravkin asortiman šlaga ulaze: Šlag hit, Šlag 5+, Šlag pjena, Šlag pjena – priprema s vodom, Šlag krema okus vanilija i Šlag krema okus čokolada.

Šlag je nešto slatko, što nadopunjuje i zaokružuje slasticu, kolač, tortu, mousse, sladoled, voće, voćnu salatu, frape, kavu, vruću čokoladu, puding i sl., nešto što se dodaje na kraju, nešto ukrasno, lijepo, bijelo, mazivo, nešto što ponekad prikriva estetske nedostatke pripremljenog, a ujedno zaokružuje i dozira punoću okusa.

Šlag možemo dodavati osim u slatka jela i u neka slana jela.

Upravo je Podravka poradila na tome da Vam uskoči u pomoć kod ovakvih nepredvidivih situacija. U svojoj smočnici nikada nemojte biti bez nekoliko vrećica Šlag hita, Šlag pjene ili Šlag krema koje su odlična niskokalorična i brza zamjena za tučeno punomasno slatko vrhnje.

Šlag pjena, Šlag krema ili Šlag 5+ - neizostavni sastojci svake smočnice ili hladnjaka

Proljeće je, a uskoro se bliži ljeto, pa svakim danom osim bogatstva jagoda, klupe tržnica će sve više nadopunjavati i ostalim bobičastim voćem: kupinama, malinama, borovicama, šumskim jagodama, riblizima, aronijom i sl, a i ostalo voće koje stiže kao što su trešnje, višnje, marelice, breskve, dinje, pa čak i lubenice, mogu se dekorirati, ukrasiti, dopuniti, oplemeniti i zaokružiti sa nekom od ponuđenih Podravkinih pjena ili krema koje su brzo, u tren pripremljene.

Voće naravno možemo uklopiti u kolač, a pjene i kreme također.

Priprema slastica s Podravkinim kremastim "šlag" proizvodima

Navesti ćemo Vam nekoliko divnih recepata pripremljenih upravo sa Podravkinim nezamjenjivim proizvodima, koje naravno možete koristiti tijekom cijele godine.

Šlag hit

Sa Podravkinim Šlag hitom pripremite ove dekorativne, jednostavne i prhke lađice.


Tekući šlag 5+

Sa tekućim šlagom 5+ Podravka pripremite ove lagane, malo drugačije i božanstvene kremšnite.


Šlag pjena

Sa Šlag pjenom Podravka pripremite Šumsku čaroliju i uživajte!

Ovu divnu jagoda party slasticu, ili zamamne palačinke s jagodama i zelenim paprom, nezamislivo je napraviti bez Šlag pjene  Podravka.


Šlag pjena – priprema s vodom

Ovaj sočni kolač s jabuka nezamisliv je bez Podravkine šlag pjene s vodom.

Šlag krema - Vanilija

Uživajte u pripremi ove divne slastice sa Podravkinom šlag kremom Vanilija i uživajte u zajedničkom druženju i dijeljenju iste s najmilijima.


Šlag krema - Čokolada

Tko će mu odoljeti? Mousse code, pripremljen sa Šlag kremom Čokolada Podravka

"Šlagirajte" se sa Šlag hitom, tekućim šlagom 5+, pjenom ili kremom – prema željama i potrebama.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.