Moj profil
Pavloska – Cool Chef mjeseca prosinca
Pavloska – Cool Chef mjeseca prosinca

Pavloska – Cool Chef mjeseca prosinca

8.1.2008.sanja

Bilo je već brojnih komentara da će upravo ona biti novi Cool Chef, a ovo je samo potvrda za njen trud i brojna iskustva koja dijeli sa svim zaljubljenicima u kulinarstvo :)

shimmer fallback


Titulu Cool Chefa za prošli mjesec dodijelili smo nastavnici makedonskog jezika, Pavloskoj. Vjerujemo da niste iznenađeni, jer je već bilo brojnih komentara da će upravo ona biti novi Cool Chef, a ovo je samo potvrda za njen trud i brojna iskustva koja dijeli sa svim zaljubljenicima u kulinarstvo 🙂

Upoznala nas je s makedonskim receptima (Piftija-hladetina, Pastrmajlija, Turi-potpechi, Chomlek, Zelnik, Ohridska pastrmka s orasima), podijelila recept za "kućni" Giros, odvažila se kod kuće pripremiti domaće kobasice, a najviše su nas iznenadili recepti za Slatko od paradajza - rajcice i Jaja u "tursiji". Za sve ljubitelje boze pripremila je ovaj popularni napitak, a da korneti ne trebaju biti samo za sladoled, pokazala je u receptu Punjeni lisnati korneti. Svaka joj čast na maštovitosti i kreativnosti!

Za protekle blagdane bila je vrijedna i pripremila brojne slatke i slane delicije - Zuto-crveni stapici, Grilijaz pure, Novogodisnji sladoled, Zvezde, Slana torta od brokule, Shisharka od sira.

Za svoju prethodnicu mignonne učinila je prekrasnu gestu i čestitala joj, a kako drugačije, nego mignonnima 😉

Osim što je s nama podijelila brojne recepte upoznala nas je i sa svojim razredom, a osobito nas je razveselila priprema kolača i ukrasa za bor koje su prodavali na Božićnom sajmu. Drago nam je što se Coolinarika marljivo pregledava i u Makedoniji i da je izvor ideja za različite prilike.

Pavloska vrijedno slika sve što priprema u kuhinji, pa je time olakšala svima koji isprobavaju njene kreacije zbog detaljnih prikaza pojedinih faza izrade jela.

Izuzetno je aktivna i u komentiranju, tagiranju, ali i na forumu.

Zbog svega nabrojenog, vjerujemo da ćete se svi složiti da je titula Cool Chefa došla u prave ruke i da će ona Pavloskoj dati još veći poticaj da i dalje sa svojom obitelji i učenicima priprema brojne kreacije koje će osvanuti na Coolinarici.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.