Moj profil
MiraLi – Cool Chef mjeseca siječnja
MiraLi – Cool Chef mjeseca siječnja

MiraLi – Cool Chef mjeseca siječnja

7.2.2007.karmela

MiraLi - najbolja od najboljih ovoga mjeseca komentirala je 220 puta, ima preko 80 tagova, a unijela je 45 recepata i 104 slike. Originalna i svoja, prije svega!

MiraLi kao da je novogodišnjom odlukom okrenula novu stranicu na Coolinariki. Njena aktivnost na stranicama tijekom mjeseca siječnja je impresivna. Obogatila je Coolinariku sa 220 iskrenih i otvorenih komentara, obećala nam je da će uvijek pitati ono što joj ne bude jasno pa je to i učinila s 12 postova na forumu, a tagirala je sadržaje s više od 80 tagova. Ono što nas posebno veseli je da je odlučila podijeliti svoje recepte i slike sa svima nama. I skupila ih je ne mali broj - 45 recepata i 104 slike. Svaka čast!

Kao rođena Bosanka dala nam je Razlijevak i Kvrgušu, kao Slavonka u tranziciji brdo kolača, a s veseljem očekujemo njenu dalmatinsku fazu, koju je započela sa zadatkom prvim: Rožatom. Podsjetila nas je na djetinjstvo s Pohanim kruhom, njena upornost i odlučnost dali su već legendarni serijal "Stara koka – dobra juha", a nastavlja i nadalje s inventivnim nazivima svojih recepata poput Zelenog oka, Ručak za dva gotovana i Joker slatkiš.

I kada su i drugi korisnici (čitaj: Medo22 i MurtilaFjora) zaključili da ona stvarno zaslužuje ovu titulu, ona je skromno odgovorila: "Ja se igram, guštam i nagrade su mi oblizane usne mojih bližnjih kada pojedu ono što im smućkam ili oči potpore kada pročitaju ono što sam napisala".

Nadamo se da je inspiracija neće napustiti, a oko one želje o kojoj sanja, vidjet ćemo što možemo učiniti.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.