Moj profil
Medo22 – Cool Chef mjeseca svibnja
Medo22 – Cool Chef mjeseca svibnja

Medo22 – Cool Chef mjeseca svibnja

Mladi kuhar iz Zadra oduševio nas je jednostavnošću unesenih recepata, prekrasnim slikama, ali i brojnim komentarima, aktivnošću na forumu i tagiranju.


Da, da Medo22 je Cool Chef mjeseca svibnja! Već smo mislili da će nam zbrisati i da ga nećemo stići proglasiti ovom Cool titulom, ali on se ipak odlučio ostati uz svoje cool prijatelje i zbog toga nam je neizmjerno drago te ova nagrada definitivno ide u prave ruke.

Po čemu je on tako poseban sigurno već svi znaju. Receptom Crnac bez jaja ušao je u legendu i nema overice koja ga nije probala i obasipala riječima pohvale, a čak je i 120 stranica na temu crnca ispisano na forumu, a Violet-Love napravila je i svoju verziju tog recepta (Crnac bez jaja s velikom bananom).

Gotovo svi recepti koje je unio imaju opis da su lagani, brzi, ukusni, jednostavni..., stoga su privlačni korisnicima koji u kuhinji već vladaju svim tehnikama pripreme hrane, ali i onima koji tek započinju svoju coolinarsku avanturu.

U receptu Cannelloni sa gljivama i sirom otkrio nam je da je mladi kuhar koji se natječe na Gastru pa nije ni čudo što mu sva jela privlače poglede i od kojih svima rastu zazubice.

Osim fotkama recepata i onih sa svojih putovanja, počastio nas je i slikama svog mirisnog vrta, ali i tekstom o Cikoriji, kojim je privukao veliku pažnju korisnika.

Naš prvi susret okupljanja u Koprivnici je nažalost propustio, ali se zato pridružio overicama na okupljanju na Ćuftinom Brdu i bio blažen među cool ženama.

Ah, da vjerojatno se svi sjećate da je u jednom trenu Medo promijenio svoj avatar, ali već nakon nekoliko dana zbog "pritiska" svih njemu dragih ljudi, Mickey Mouse je vraćen i danas više ne možemo ni zamisliti da nam Medo ima neku drugu sličicu pored svoga imena.

Moglo bi se o Medi ispisati još stranica i stranica, ali eto ovdje je izdvojen tek djelić zanimljivosti, a svima vama prepuštamo da surfajući Coolinarikom osobno upoznate Medu i uživate u njegovim receptima i slikama.

I za kraj nek se zna da je Medo u srcima svih Coolinaričara i da ga nikome ne damo!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.