Moj profil

Kremaste fantazije iz Dolcele

Lagane i izdašne Dolceline kreme za kolače s okusom Vanilije i Čokolade oplemenit će vaše biskvitne i voćne kolače, rolade, kolače s prhkim tijestom...

Svakodnevno suočeni s nedostatkom vremena s jedne strane, a s druge s pregrštom želja za ukusnim, finim slasticama, posežemo za laganim Dolcela kremama za kolače. Slastice s Dolcelinim kremama garantirano daju brzu i sigurnu pripremu vrhunske delicije, nepcu fine, a oku privlačne.

Dolceline kreme za kolače okusa Čokolade i Vanilije su:

1. Lagane

U trendu je, ali prije svega zdravstveno ispravno jesti što laganiju hranu, neopterećenu spornim masnoćama, sporo razgradivim ugljikohidratima, pa su Dolceline kreme naročito lagane.

2. Kremaste

Ukusna krema mora biti kremasta, što znači lako maziva, laka za rukovanje prilikom pripreme slastice, a njena struktura omogućuje izdašnu topivost u ustima i istinsko gurmansko uživanje.

3.  Bogatog okusa

Zaokruženog okusa i u spoju s ostalim sastojcima slastice, kreme se naprosto tope u ustima. Za pripremu je potrebno dodati mlijeko, no dio mlijeka ili cjelokupnu količinu možete zamijeniti slatkim vrhnjem, a po želji možete umiješati i malo maslaca.

4. Brze za pripremu

Već sve ranije navedene karakteristike čine ove kreme osebujnima, no ono što se danas naročito traži je brza priprema. Spoj ugodnog i korisnog. Iznenadite svoje ukućane! Svoju želju za slatkim jednostavno ćete riješiti pomoću Podravkinih krema za kolače

5. Za sve vrste kolača, od najobičnijih do svečanih torti

Kremom možete premazivati biskvitna tijesta, prhka tijesta, možete ju dodati u voćne kolače, torte, pripremiti ukusne kreme oplemenivši kremu dodatkom ostružaka čokolade, voća...

6. Pripremljene u dva najomiljenija okusa

Omiljeni okusi Čokolade i Vanilije omogućuju vam da birate prema svom ukusu, a istovremeno možete pripremiti i roladu, tortu, mađaricu, boem kocke ili nešto drugo, a da pritom koristite obje kreme.

Krema od vanilije neutralnog je, laganog, izdašnog okusa, pa s njom ne možete pogriješiti i možete pripremiti uz svježe voće, suho voće, liker, voćni sok, šlag, grilaž, lješnjake, orahe, bademe...

U slučaju dolaska nenajavljenih gostiju ili samo da si ispunite želju za slatkim, uz pomoć Dolcela krema u trenu možete pripremiti ukusnu, brzu i privlačnu slasticu. Uvijek držite pri ruci rezervno pakiranje Dolceline kreme, pa vas ništa neće moći iznenaditi.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.