Moj profil

Insektima je odzvonilo - riješite ih se s još sigurnijim opcijama!

Jeste li znali da postoji preko 3.000 vrsta komaraca? Osim što nam remete uživanje u ljetnim mjesecima, bilo na otvorenim ili u zatvorenim prostorima, oni su uz ostale insekte vrlo neugodni susjedi i prijenosnici raznih bolesti. Neumorno zujanje tijekom poslijepodnevne igre s našim najmilijima ili tijekom spavanja postaje noćna mora za mnoge od nas. Istražili smo kako se obraniti od neželjenih nametnika i pronaći djelotvornu zaštitu za sebe te osobito za našu djecu.

Pronašli smo nekoliko učinkovitih sredstava koji pružaju efikasnu zaštitu i sigurnost, a pritom su sigurna za korištenje kako za odrasle, tako i za djecu:

RAID FAMILY ELEKTRIČNI APARATIĆ

Raid Family električni apratić prvi je uređaj protiv komaraca namijenjen prvenstveno za zaštitu vašeg djeteta. Nježan i siguran za sve koji ga koriste, a vrlo moćan u zaštiti od komaraca, ovaj aparatić biti će pouzdan partner u borbi protiv neželjenih nametnika. Već od samog dizajna sve upućuje na koristan uređaj koji će se jednostavno uklopiti u svaki dom: osim što štiti od komaraca ovaj uređaj pruža ohrabrujuće svjetlo nježnog sjaja tijekom cijele noći, te je osobito pogodan za malu djecu. Ako je uključen 8 sati tijekom noći, tekućina u aparatiću traje ukupno 60 noći, gotovo dva mjeseca! Ugodan miris prožet eteričnim uljima lavande ispunit prostoriju i pomoći da vaše dijete mirno spava. Raid Family električni aparatić nov je i atraktivan uređaj za dječju sobu,a možete ga koristiti i u ostalim prostorijama Vašeg doma. Spavajte mirno i osigurajte miran san vašem djetetu.

RAID ESSENTIALS SPREJEVI

Raid Essentials sprejevi pravo su rješenje za efikasnu i sigurnu zaštitu od raznih insekata poput muha, osa, komaraca, moljaca, mrava, pauka itd. Ova sredstva zadovoljit će i najzahtjevnije kupce jer su načinjeni od aktivnih sastojaka na biljnoj bazi dobivenih od cvjetova krizanteme. Precizni su u primjeni i tretiranju insekata te nemaju negativnih osjetilnih znakova. Sprejevi su nastali tehnologijom na bazi vode i brzo se razgrađuju te nemaju dodatnih mirisa. Postoje 2 različita spreja: Raid Essenials Spray za leteće insekte i Raid Essentials Spray za gmižuće insekte, koji odgovaraju svim potrebama potrošača i njihovim zahtjevima za učinkovitošću.

Promo članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.